Arnavutköy'de aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Arnavutköy'de aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de bir kişi anne, üvey babası ve iki kardeşini bıçaklayarak öldürdü. Veysel Aydın'ın cinayetleri dün gece işlediği ortaya çıktı. Kocaeli'de yakalana şüphelinin ailesini, aralarında yaşanan kredi ödeme tartışması sonucu katlettiği öğrenildi.

20.09.2019 19:07  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de gece yaşanan katliam gündüz ortaya çıktı. 24 yaşındaki Veysel Aydın, annesi Kadir Aydın, üvey babası Kadir Açıkalın (45), kardeşi Nazlıcan Aydın (13) ve ağabeyi Serkan Aydın (26)'ı gece saatlerinde bıçakla öldürdü.

CİNAYETLER GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI

Vahşet komşuların şüphelenmesiyle gündüz saatlerinde ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis, eve girdiğinde 4 kişinin cesedi ile karşılaştı.

Arnavutköy'de aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü

KULLANDIĞI BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

Zanlı, Kocaeli Darıca'da olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Hayatını kaybeden 1'i çocuk 4 kişinin cesetlerinin, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yapacağı incelemelerden sonra morga kaldırıldığı öğrenildi.

Arnavutköy'de aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü
Veysel Aydın

AİLESİNİ KREDİ ÖDEME TARTIŞMASI YÜZÜNDEN KATLETMİŞ

Soruşturma kapsamında Veysel Aydın isimli şüpheli, kaçtığı Kocaeli'de İstanbul Cinayet Büro Ekiplerince gözaltına alındı. İstanbul'a getirilen şüphelinin ailesini, aralarında yaşanan kredi ödeme tartışması sonucu katlettiği öğrenildi.

"ŞOK BİR OLAY BU"

Hayatını kaybeden Abdülkadir Açıkalın'ın mahalleden arkadaşı Mehmet Aluç, "Beş, altı senelik komşumuzdu. İyi bir arkadaşımızdı. Az önce haberim oldu. Şok bir olay bu, çok üzüldük, arkadaşımızdı. Beş vakit namazında niyazında biriydi. Çok temiz bir arkadaşımızdı. Belediyede çalışıyordu, operatördü. İki gün önce yolda karşılaştık, espiri yaptık. Allah rahmet eylesin" dedi.

Arnavutköy\'de aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü

Son Dakika 3.Sayfa Arnavutköy'de aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ofoffff: ülkeyi bu noktaya getiren ler şimdi mutlu musunuz ve bunda emeyi olanlar ahirette sizlerin yatacak yeriniz olmaz. 36 11 Yanıtla
  • Vayy: Laik düzen cok güzel işliyo 11 21 Yanıtla
  • osman amca: bu ülke 18 yılda mahfoldu işsizlik parasızlık ülkeye dolan neidüğü belirsiz yabancılar yüzünden millet bitti bunaldı işte gercek budur 22 9 Yanıtla Ali Haydar: hooooooooşşşşşşt 4 11 He he : Evet evet 18 yıl once çooookkk iyiydik O zamanda 2000 tl lik telefonlarımız 4 Gb internetimiz vardı her akşam et yemeğimiz vardı her yaz tatile gidiyor maaşımız ı çuvalla alırdık. 2 3 aynen: karanlik cag oldu 2 1
  • Tek celse: Eyy netenyahuu, eyy Trump çekin elinizi üzerimizden.. Yeter artık.. 5 5 Yanıtla
  • Harun: Annesinin ve üvey babasinin adi kadir mi? 7 2 Yanıtla Ali: Bu haberde seni bumu ilgilendiriyor 7 2 Gul: Evet öyle yazmislar 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement