Aronofsky, Alabora'nın Sorularını Yanıtlayacak - Son Dakika
Güncel

Aronofsky, Alabora'nın Sorularını Yanıtlayacak

Aronofsky, Alabora\'nın Sorularını Yanıtlayacak

Darren Aronofsky alldesign'da Memet Ali Alabora'nın sorularını yanıtlayacak!

15.02.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Requiem for a dream, The Wrestler ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran Black Swan gibi baş yapıtların Oscar adaylı yönetmeni Darren Aronofsky, konuk olduğu alldesign 2013'te oyuncu, yönetmen Memet Ali Alabora'nın sorularını yanıtlayacak!

Darren Aronofsky, George Lois, Ron Arad, Stefan Sagmeister, Diego Gronda, Es Devlin, Tina Earnshaw, John Hardy, Claude Challe gibi tasarım dehalarını 22-23 Şubat'ta Istanbul'da ağırlayacak olan alldesign'a geri sayım başladı. Hayatımızın her alanına yön veren yaratıcı endüstrilerin ele alınacağı alldesign 2013'te kendi dalının uzmanları tasarıma bakış açılarını ve dünyaca ödüllü işlerini izleyicilerle paylaşacak. Arketipodesign/Designo'nun sponsorluğunda Türkiye'ye gelen ünlü Amerikalı yönetmen Darren Aronofsky de tasarıma dair görüşlerini Memet Ali Alabora'nın soruları aracılığıyla izleyicilerle paylaşacak. Biletler Ticketturk'ta!

Amerikalı yönetmen Darren Aronofsky, 1996 yılında düşük bütçelerle çektiği Pi filmiyle bağımsız filmlerin adresi olan Sundance Film Festivali'nde ödüllendirilmişti. Ardından çektiği Requiem For A Dream filmi ise kendisini milyonlarla tanıştırdı. The Wrestler, The Fountain ve Black Swan filmlerinin de yönetmeni olan Darren Aronofsky sinema dünyasının en iyi yönetmenleri arasında gösteriliyor. Filmlerindeki insani olguları acımasız bir sertlikte veren yönetmenin yaptığı her film sinema tarihinin kült eserleri arasına girmiştir. 2010 yılında 5 dalda Oscar'a aday olan "Black Swan" filmiyle Aronofsky de en iyi yönetmen dalında aday olmuştu. Dünya çapında büyük başarı kazanan filmin gişe hasılatı 328 milyon dolardı. Black Swan 2011 Independent Spirit Award'da en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi kadın oyuncu ve en iyi sinematografi ödüllerini topladı. Venedik Film Festivalinde prestijli Golden Lion ödülünü alan The Wrestler, bu büyük ödülü kazanan 3. Amerikan yapımı film oldu.Mickey Rouke ve Marisa Tomei'ye Oscar adaylığı getiren film, Independent Spirit Award'da best feature ödülünü kazandı.

İkonik performansıyla Golden Globe'da Mickey Rouke en iyi erkek oyuncu ödülünü alırken filmin müziklerini yapan Bruce Springsteen en iyi orijinal müzik ödülü aldı. 30'un üzerinde ödülün sahibi olan Aronofsky şu an baş rollerinde Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson ve Anthony Hopkins gibi isimlerin yer aldığı ve Nuhun Gemisinin hikayesinin işlendiği NOAH filmi üzerinde çalışıyor. İzlanda'da çekimleri devam eden filmin 2014'te gösterime girmesi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aronofsky, Alabora'nın Sorularını Yanıtlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Kitap Fuarı Çocuk Edebiyatı Temasıyla Başladı
    17:04 İzmir Kitap Fuarı Çocuk Edebiyatı Temasıyla Başladı

    İzmir Kitap Fuarı, çocuk edebiyatı temasıyla kapılarını açtı. Fuarda 800 yazar, gazeteci ve çizerin katılacağı etkinlikler düzenlenecek. Fuarın onur konuğu yazar Ahmet Ümit, çocuklara masal anlatmanın ve kitap okumanın önemini vurguladı. Fuar, 28 Nisan'a kadar sürecek ve çocuklar için özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

  • Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi
    17:03 Sinop'ta makaron ve bandrolsüz puro ele geçirildi

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından yapılan aramada bir iş yerinde 1800 makaron ve 162 bandrolsüz puro bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi
    16:59 Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde denize kıyısı bulunan bölgelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 80 personelin katıldığı çalışmada, iş makineleriyle birlikte 158 kilometrelik sahil şeridi temizlendi.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.


Advertisement