Arpaçay Belediyesi İlçenin Çehresini Değiştirdi - Son Dakika
Yerel

Arpaçay Belediyesi İlçenin Çehresini Değiştirdi

Arpaçay Belediyesi İlçenin Çehresini Değiştirdi

Kars'ın Arpaçay ilçesi Belediye Başkanlığı'nca hayata geçirilen projeler, ilçenin çehresini değiştirdi.

13.08.2013 13:37  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Arpaçay İlçesi Belediye Başkanlığı'nca hayata geçirilen projeler, ilçenin çehresini değiştirdi.

Göreve başladığı günden itibaren ilçenin darboğaz sorunlarını çözen Belediye Başkanı Enver Akkaya, ilçenin gelişmesi, kalkınması ve modern hale getirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Arpaçay İlçesi'nde yol, kaldırım, park ve bahçelerin yanı sıra ilçe girişinde yaptırdığı süs havuzlarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan başarılı Belediye Başkanı Enver Akkaya; "Biz çalışmak için göreve geldik. Hiçbir zaman bahane üretmedik. Kıt imkanlarla, zor koşullarda Arpaçay'a hizmet ediyoruz. Yollarımız, kaldırımlarımız, kanalizasyon çalışmalarımız, içme suyu şebekesi çalışmalarımı yüzde 95 seviyesinde tamamladık. Çalışmalarımız halen devam ediyor" dedi.

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARPAÇAY'DIR"

Her zaman Arpaçay'a daha neler yapabilir izin hesapları içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Enver Akkaya, özellikle kardeş belediyelerden de aldığı desteklerle Arpaçay'ın modern hale getirmesinde önemli katkıları olan Akkaya; "Kardeş Belediyelerimiz var. Bunlardan da destek aldık. Park yaptık. Havuzlar yaptık. Arpaçay merkezini baştan aşağı yeniledik. İnsanların oturabileceği parkları yaptık. Artık vatandaşlarımız havuz başında oturarak çaylarını yudumluyor. Önemli olan işte bu imkanları zor şartlarda halkına verebilmek. Biz bunu başarabildik. Çünkü Arpaçaylılar her şeyin en güzelini hak ediyor" diye konuştu.

Arpaçay Belediye Başkanlığı'nca ilçenin giriş çıkışlarının yanı sıra ilçe merkezinde birçok caddenin alt yapı sorunu çözüldü. Yol ve kaldırımları yapıldı. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanana cadde ve sokaklara vatandaşların dinlenmesi ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için park ve bahçeler yapıldı. Yapılan park ve bahçelerin içerisinde havuzlar da bulunuyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay Belediyesi İlçenin Çehresini Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement