Arslanköy Kadın Tiyatro Topluluğu Hakkari'de Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Arslanköy Kadın Tiyatro Topluluğu Hakkari'de Sahne Aldı

Arslanköy Kadın Tiyatro Topluluğu Hakkari\'de Sahne Aldı

Hakkari’de kadına yönelik şiddetle mücadele günü etkinlikleri kapsamında Arslanköy Kadın Tiyatro Topluluğu “Baba Ben Geldim” adlı oyunu sahneledi.

21.11.2017 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de kadına yönelik şiddetle mücadele günü etkinlikleri kapsamında Arslanköy Kadın Tiyatro Topluluğu "Baba Ben Geldim" adlı oyunu sahneledi.

Hakkari Kadın Girişimciler Derneği organizatörlüğünde Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen "Yün bebek" adlı film gösterimine ve Arslanköy kadın tiyatro topluluğunun sahne aldığı "Baba ben geldim" adlı tiyatro gösterisine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin, kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Arslanköy kadın tiyatro topluluğunun "Baba ben geldim" adlı tiyatro oyunu Hakkari'de büyük bir beğeni ile izlendi. Program sonunda konuşan Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin, emeği geçen Hakkari Valiliği, Belediye Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Hakkari Barosu, Hatso ve herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise, kadına yönelik şiddetle mücadele günü etkinlikleri kapsamında "Yün bebek" filmi ve "Baba ben geldim" adlı oyunlarını Hakkari'de sahneledikleri için kendilerine teşekkür etti. Kadına yönelik şiddete de değinen Vali Toprak, her şeyi anlaşarak hal edilmesi gerektiğini belirterek, kardın şiddetine gerek olmadığını söyledi.

Program sonunda Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, "Yün bebek" filmi yönetmeni ve yazarı Ümmiye Koçak Arslanköy kadın tiyatro topluluğu ekibine plaket vererek kutladı.

Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin de etkinliğe olan katkılarından dolayı Vali Eşi Dr. Funda Toprak'a plaket takdim etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arslanköy Kadın Tiyatro Topluluğu Hakkari'de Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement