Artık Bıçak Kemiğe Dayandı" - Son Dakika
Spor

Artık Bıçak Kemiğe Dayandı"

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki play-off yarı final ilk maçında yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'da kulüp başkanı İsmet Çakmak, "Lobilerin, arka planların ayak oyunlarına da muhatap oluyoruz.

17.05.2018 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki play-off yarı final ilk maçında yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'da kulüp başkanı İsmet Çakmak, "Lobilerin, arka planların ayak oyunlarına da muhatap oluyoruz. Gümüşhaneli uysal, muhlis, sabırlı, tahammüllü diye kimse bizi koyun zannetmesin. Artık bıçak kemiğe dayandı." dedi.

Çakmak, Tekke köyündeki kulüp binasında teknik direktör Ziya Doğan ile düzenlediği basın toplantısında, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kaldığını söyledi.

Rahatsızlığı sürecinde takımla yakından ilgilenen teknik direktör Doğan'a teşekkür eden Çakmak, Gümüşhanespor'un 3 yıldır bir üst lige yükselmek için play-off mücadelesi verdiğini hatırlatarak, şehrin kendilerinden beklentileri olduğunu vurguladı.

Çakmak, Altay maçından puan alarak play-off'a kalmadan bir üst lige çıkmak istediklerini ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Arzu ederdik ki Altay maçından puanla dönelim ve play-off'a kalmadan bir üst lige çıkalım. Maalesef futbol sadece sahada oynamayla da olmuyor. Lobilerin, arka planların ayak oyunlarına da muhatap oluyoruz. Gümüşhaneli uysal, muhlis, sabırlı, tahammüllü diye kimse bizi koyun zannetmesin. Artık bıçak kemiğe dayandı. Biz kimsenin hakkını gasp etme niyetinde ve hevesinde değiliz. Biz hakkın ve adaletin yanındayız. Hiçbir kulübün geçmişi bizi alakadar etmez. Bir kulübün 100 yıllık bir kulüp olması, hak etmediği bir şeyin ona verilmesinin hakkı değildir. Böyle bir algı oluşturuldu ve hala devam ediyor. Çokluğa değil, hakka bakın."

Doğan: "Oyuncumun ve benim emeğimi kimse çalamaz"

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan da takımının performansından memnun olduğunu söyledi.

Altay maçı öncesi kendilerine dönük algı operasyonu yapıldığını ve bunun devam ettiğini savunan Doğan, "Ellerini olmayan vicdanlarına koysunlar. Hep bir algıyla vur, lokmayı al ağzından. Allah kimsenin hakkını bize nasip etmesin ama ben geldiğimden beri en az 6-7 rakip takımdan net kırmızılık pozisyon verilmedi, 4-5 net penaltımız verilmedi. Şimdi bunları mazeret olsun diye söylemiyorum. Sustukça efendiliğimizi anlamıyorlar." diye konuştu.

Doğan, misafir takımların en iyi şekilde ağırlanmaları gerektiğini ifade ederek, "Oyuncumun ve benim emeğimi kimse çalamaz. Kimse algı oluşturarak elimden alamaz. Başkasının emeğinin de çalınıp bize verilmesini aynı şekilde kınarım. Türk futbolunda her şey çok ahlaklı mı? 'Gümüşhane'nin şartları uygun değil' algısı oluşturuluyor. Kaç yıldır az bütçelerle bu takım onurlu bir mücadele veriyor. Onu kimse takdir etmiyor. Artık uyanmak, büyük düşünmek lazım. Şark kurnazlığı yapıyorlar. Bizim de herkes kadar gücümüz var." değerlendirmesinde bulundu.

Sakaryaspor maçında seyirciye çok ihtiyaç duyacaklarına dikkati çeken Doğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Federasyon ve Merkez Hakem Kurulu duyarlı olacak, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyecek.

Oyuncularımı kutluyorum.

Çok şampiyonluklar yaşadım ama memleketim Gümüşhane'nin şampiyonluğu benim için çok anlamlı. Gümüşhanespor'un sahibi Gümüşhanelilerdir. Bazı vurdumduymaz kesimler var, onlar da harekete geçsin. Bir ölü toprağı var. Gümüşhane her şeyin üzerinde.

Bu mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Kimse kimsenin hakkını yemesin."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Artık Bıçak Kemiğe Dayandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak
    10:47 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı finalinde yarın iki müsabaka yapılacak. ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı ağırlayacak ve Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek.

  • Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum
    10:40 Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum

    Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Türk futbolunda yaşanan son dönem sorunları ve kendi takımının gidişatını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline de değinen Üzülmez, "Fenerbahçe'nin bu ligde olması gerekiyor. Köklü bir camia, büyük bir camia. Milyonlarca taraftarı olan bir camia. Ciddi bir karar. Böyle bir adım çok önemli. Kongre üyelerinin ne karar alacağını bilmiyorum ama öyle bir kararın alınmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

  • Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı
    10:34 Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı

    Trendyol 1. Lig'de son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi, deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanarak veya berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

  • Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı
    10:32 Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda Abdullah İnan, 2 altın, 2 bronz madalya kazanarak dünya rekoru kırdı. 17 yaşındaki sporcu, 4 bin 100 metre ve 4 bin 400 metrede bayrak dünya rekoru, uzun atlamada ve cirit atmada ise dünya 3.'sü oldu. İnan, gelecek yarışmalarda da aynı başarıyı hedefliyor.

  • Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı
    10:30 Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, Düzce'de düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında başarılı bir performans sergiledi. Tarık Demirkesen sağ kol'da birinci ve sol kol'da üçüncü olurken, Hasan Berkay Er sağ kol'da dördüncü oldu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, öğrencilerin başarılarının inançları ve sıkı çalışmalarıyla doğru orantılı olduğunu belirterek, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.

  • Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi
    10:18 Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi

    Halkbank'ın milli voleybolcusu Mert Matic, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti. Yaman, bu teklife "Evet" cevabını verdi.

  • Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı
    10:14 Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı

    Samsunspor'un başarılı savunmacısı Lubo Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı. Satka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu ve takım arkadaşlarını destekleyeceğini belirtti. Kulüp ise Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Nefise Atalay, Kamboçya'da Şampiyon Oldu
    10:07 Nefise Atalay, Kamboçya'da Şampiyon Oldu

    Aydın'ın demir yumruğu Nefise Atalay, Kamboçya'da düzenlenen organizasyonda rakibini ezici bir üstünlükle yenerek şampiyon oldu. Atalay, sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı ve Dünya Şampiyonası'na katılmayı hedeflediğini belirtti.


Advertisement