Artist Pakize Mudanya'da Sahneleniyor - Son Dakika
Güncel

Artist Pakize Mudanya'da Sahneleniyor

Artist Pakize Mudanya\'da Sahneleniyor

"Balkonda Sanat" topluluğu tarafından gösterime sunulan ve Asuman Çakır'ın yazıp yönettiği Artist Pakize adlı tiyatro oyunu, Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Mudanyalılarla buluşuyor.

01.03.2018 13:23  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi mart ayı boyunca düzenleyeceği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında pek çok sanatçıyı Mudanya'da ağırlayacak. Türk sineması için yeni fikirler ve projeler üretmeyi planlayan bir yönetmenin, 4 aktrist ile film çekme projesini konu alan "Artist Pakize" adlı tiyatro oyunu, 3 Mart Cumartesi akşamı, saat 20.00'de Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Gözde Akın, Özge Öztürk, Tuğçe Güner ve Rabia Kaya'nın rol aldığı oyun, Mudanyalı tiyatroseverleri 1970'li yılların Türkiye'sine götürecek. Eski Türk filmlerinin kadın figürleri üzerinden, eleştirel bir yaklaşımın sergilendiği oyun, ücretsiz olacak.

Mart ayı etkinlikleri, Mudanya Belediyesi Müzik Atölyesi kursiyerlerinin, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle hazırladığı 17 Mart Cumartesi akşamı "Karanlıktan aydınlığa" isimli gösteriyle devam edecek. Sumru Yavrucuk, Rüçhan Çalışkur, Hakkı Ergök, ve Yurdaer Okur'un oynadığı, 2001 yılında Afife Ödülleri'nde dört dalda ödül alan "Leenane'in Güzellik Kraliçesi" adlı oyun da 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Mudanyalılarla buluşacak. 30 Mart'ta yapılacak Haluk Çetin'le Mudanya Buluşmaları'nın konuğu ise Tuna Kiremitçi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artist Pakize Mudanya'da Sahneleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement