Artuklu'dan kardeş ziyareti - Son Dakika
Güncel

Artuklu'dan kardeş ziyareti

Artuklu\'dan kardeş ziyareti

AK Parti 26. Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olan Mardin'in tek merkez ilçesi Artuklu'nun Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

16.12.2019 16:19  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 26. Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye olan Mardin'in tek merkez ilçesi Artuklu'nun Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Artuklu Belediye Başkanı Tutaşı, Kayseri Belediyeciliğinden alacakları çok örnek olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mardinli dostları Kayseri'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Büyükkılıç, Mardin ve Kayseri'nin hoşgörünün merkezi olan iller olduğunu dile getirdi. AK Parti 26. Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu da Artuklu ve Kayseri Büyükşehir arasındaki dostluk ve kardeşliğin çok güçlü temellerle atıldığını belirtti ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı da, "Kardeş kentimiz Kayseri'yi ziyaret etmekten çok mutluyuz. Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'nin, bizi Kayseri Büyükşehir ile kardeş şehir ilan ettiğini belirtmesinde çok mutlu oldum. Herkesin gönlünde bir aslan yatar, benim de gönlümde Kayseri yatıyordu. Bu kardeşlik Güneydoğu ile İç Anadolu'nun köprüsü olacak. Kayseri belediyeciliğinden ve üstadımız başkanımızdan alacağımız çok dersler var" diye konuştu.

Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyarette AK Parti 26. Dönem Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'na Kültepe'de çıkarılan tabletlerin replikasını hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Artuklu'dan kardeş ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement