Artvin'de İstiklal Marşı Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Artvin'de İstiklal Marşı Okuma Yarışması

Artvin'de ilkokul ve ortaokullar arası İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

25.02.2013 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de ilkokul ve ortaokullar arası İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri çerçevesinde Artvin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya, 13 ilkokul ve 11 ortaokul öğrencisi katıldı.

Ortaokullar arasında Aslıhan Yeniçeri birinci olurken, Çağla Yiğit ikinciliği, Bahriye Bilge Yanmaz üçüncülüğü elde etti. İlkokullar arasında ise Elif Nidanur İlhan birinci, Emre Dede ikinci, İrem Çelik ikinci oldu.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, amaçlarının çocukları yarıştırmak olmadığını belirterek, "Bayrağımızı ilelebet müdafaa ve muhafaza edecek bir nesil yetiştirmek adına bugüne gelinceye kadar büyük çaba sarf edildi. Bu çaba bu gençlerle devam edecek. Cumhuriyetimiz, İstiklal Marşımız ve şanlı bayrağımız bu dünya döndükçe sonsuza dek yaşayacak. Bunu yaşatacak olan, bu ruhu taşıyan sevgili gençlerimizdir. Bu ruhu veren de değerli öğretmenlerimizdir" dedi.

Yanmaz, yarışmanın Artvin'in ilçelerinde de yapıldığını ifade ederek, önümüzdeki günlerde il finalinin yapılacağını söyledi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Muhabir: Yusuf Okur

Yayıncı: Asena Akçay - ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin'de İstiklal Marşı Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement