Şehre inen domuzlar, motosiklete çarptı! Olay anı kamerada - Son Dakika
Güncel

Şehre inen domuzlar, motosiklete çarptı! Olay anı kamerada

Artvin'de gecenin karanlığında yola atlayan domuzlar, motosiklete çarptı. Olay karşısında büyük korku yaşayan motosiklet sürücüsü, "Yavruları olan anne domuz bizi tehdit algıladığından saldırgan bir şekilde motorumuza çarptı" dedi.

14.09.2019 09:46  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Atatepe mevkide ormanlık alandan bir anda yola atlayan domuz sürüsü motosiklete çarptı. Sürücü ve oğlu kazada yaralanırken o anlar ise cep telefonuna kaydedildi.

BİR ANDA YOLA ATLADILAR

Artvin'de Barış Yazganoğlu isimli vatandaş, oğlu Berat Şahan Yazganoğlu ile birlikte motosikletleriyle evlerine giderken ormanlık alandan bir anda yola atlayan domuz sürüsü motosikletlerine çarptı.

MOTOSİKLETTE HASAR MEYDANA GELDİ

Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklet üzerinde bulunan Barış Yazganoğlu ve oğlu Berat Şahan Yazganoğlu hafif şekilde yaralandı. Motosiklete çarpan domuz ise yaralanmadan yoluna devam ederken motosiklette ise küçük çaplı hasar meydana geldi.

"BİZİM İÇİN İLGİNÇ BİR ANI OLDU"

Olayı anlatan motosiklet sürücüsü Barış Yazganoğlu, "Eve giderken o bölgede birkaç kez daha domuz sürüsüne rastlamıştım. O günde oğluma domuz çıkabilir diyerek telefonuyla video çekmesini istedim. Tam o sırada domuz sürüsü yolumuza çıktı. Yavruları olan anne domuz bizi tehdit algıladığından saldırgan bir şekilde motorumuza çarptı. Şükür bende ve oğlumda bir şey yok. Domuzda yaralanmadı. Bizim için ilginç bir anı oldu" dedi.

Şehre inen domuzlar, motosiklete çarptı! Olay anı kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehre inen domuzlar, motosiklete çarptı! Olay anı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • dinhocası: hdplidir yada yan ürünü chpli 1 2 Yanıtla
  • fgdf: hayvanları gördün halde üstüne gidiyorsun bi zahmet yavaşlasaydın hayvanların kaçma fırsatı olsaymış domuz size ne yapsa haklı inşallah domuza bir şey olmamıştır 1 0 Yanıtla
  • sema: doga hayvanları korumalı bolgelere alınmalılar .onların bolgesine girersen iki tarafta zararlı cıkıyor ne yazıkkı . kaza olabiliyor her zaman. üzücü ... 1 0 Yanıtla
  • Bingül Teyze : akp mahvetti ülkeyi. 0 1 Yanıtla
  • .: Allah domuzların şerlerinden korusun amin inşallah 0 0 Yanıtla
  • bmw: ula motor scooterımıza çarpan domuzlar, buseferde ilerde belkide bmw x5 araba alacam ben... onada çarparlarsa yaptırmadan sürmeye devam ederim yarık kalır araba hağ . hahahahahah 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement