Artvin'de Uyuşturucu ile Mücadele - Son Dakika
Güncel

Artvin'de Uyuşturucu ile Mücadele

Artvin'de bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele kapsamında, uyuşturucu koordinasyon kurulu ve il tütün kontrol kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

22.07.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'de bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele kapsamında, uyuşturucu koordinasyon kurulu ve il tütün kontrol kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Valilik Çoruh Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, İl Jandarma Komutan Vekili Oğuz Can, İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç ve kurul üyesi kurum amirleri ile Merkez ilçe mahalle muhtarları katıldı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, burada yaptığı konuşmada, uyuşturucunun aile, toplum ve insanlığın en büyük belası olduğunu belirterek, Artvin'in bu konuda iyi bir noktada olduğunu ve bağımlılık yapan maddelerle mücadelenin büyük bir kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi.

İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç ise bağımlılık yapıcı maddelerle mücadelenin, tüm ülkelerde üzerinde hassasiyetle durulması gereken önemli bir sorun haline geldiğini ifade etti.

Güleç, bağımlılık yapan maddelerle ilgili toplumun her kesimini bilgilendirmek ve korumak amacıyla yürüttükleri faaliyetler hakkında sunum yaptı.

Toplantı sonunda, Vali Doğanay, kentte uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele konusunda başarılı çalışmalar gösteren İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Üstçavuş Ali Kutluay'a, İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden Sosyal Çalışmacı Şevki Kızılkaya' ya, İl Müftülüğünden Vaiz Arif Arslan'a, İl Emniyet Müdürlüğünden Polis Memuru Abdullah Eroğlu'na, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Öğretmen Yücel Çolak'a ve Yeni Mahalle Muhtarı Fikri Alpaslan'a plaket takdim etti.

Öte yandan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, sigarayı bırakan personeline teşvik amaçlı eşofman hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin'de Uyuşturucu ile Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement