Artvin İl Sağlık Müdürü Dr. Güleç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Artvin İl Sağlık Müdürü Dr. Güleç Açıklaması

Artvin İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, "Akılcı İlaç kullanımındaki başarımızı sürdürmek adına yapılan tüm çalışmalara üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor" dedi.

31.12.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, "Akılcı İlaç kullanımındaki başarımızı sürdürmek adına yapılan tüm çalışmalara üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Güleç, beraberinde Akılcı İlaç Artvin Korrdinatörü Dr. Mehmet Şeker ile Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek'i ziyaret etti.

Akılcı ilaç kullanımında Artvin'in birinci olduğunu anımsatan Güleç, şunları kaydetti:

"Artvin İlimizde sağlık camiası olarak güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Akılcı İlaç kullanımındaki başarımızı sürdürmek adına yapılan tüm çalışmalara üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor. Borçka ilçemizi daha güzel bir seviyeye çekmek için çalışmalarımıza hız vereceğiz bunun yanı sıra sağlık yatırımlarımızı en kısa sürede toparlayıp yöre halkının hizmetine sunacağız."

Borçka Kaymakamı Örnek ise alınan başarılı sonucun mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Sağlıklı bireylerimizin ne kadar toplumda bulunması bir o kadar verimli olunmasının faydasıdır. Bugün ki ziyaretlerde sizlerle birlikte sağlık personelinin ne kadar özverili çalıştıklarını sık sık ziyaretlerimde görüyorum ve akılcı ilaç kullanımındaki projede emeği geçen tüm sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Örnek, ziyaretin ardından Güleç ile birlikte Toplum Sağlığı Merkezi'ni de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin İl Sağlık Müdürü Dr. Güleç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement