Artvin - Taş Ocağında Patlatma Heyelana Yol Açtı, Yol Kapandı, 2'i Asker 3 Kişi Yaralandı Hd - Son Dakika
Güncel

Artvin - Taş Ocağında Patlatma Heyelana Yol Açtı, Yol Kapandı, 2'i Asker 3 Kişi Yaralandı Hd

Taş ocağında patlatma heyelana yol açtı, yol kapandı, 2'i asker 3 kişi yaralandı (2)ASKERLER FACİAYI ÖNLEMİŞArtvin'in Kemalpaşa ilçesinde bir taş ocağında kontrollü patlatma yapıldığı sırada meydana gelen ve seken taşlarla, patlatma için güvenlik önlemi alan 2'si asker, 3 kişinin ağır...

27.06.2018 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taş ocağında patlatma heyelana yol açtı, yol kapandı, 2'i asker 3 kişi yaralandı (2)

ASKERLER FACİAYI ÖNLEMİŞ

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde bir taş ocağında kontrollü patlatma yapıldığı sırada meydana gelen ve seken taşlarla, patlatma için güvenlik önlemi alan 2'si asker, 3 kişinin ağır yaralandığı olayda facianın eşiğinden dönüldüğü ortaya çıktı. Kontrollü patlatma için güvenlik önlemi alan görevliler yolu ulaşıma kapattı, ancak vatandaşlar o anları seyretmek için taşocağı bölgesine yakın bir yere toplandı. Olay yerine gelen askerler, tehlike yaşanabileceği gerekçesiyle kalabalığı uzaklaştırdı. O esnada büyük bir gürültü ile patlatma yaşandı. Patlatmanın etkisiyle dağ koparak yola indi. Vatandaşları alandan uzaklaştırdıktan sonra kendileri de çıkmaya çalışan askerlere çevreye saçılan taşlar isabet etti. Olayda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Kadim Özer (25), Jandarma Er Muhammet Çetin (21) ile taşocağı şirketi çalışanı Rıfat Başar'ın (32) Hopa Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Taşocağındaki patlatma ile ilgili Hopa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Ruhsatsız olduğu öne sürülen taş ocağı için daha önce eylem yapan bölge halkı kapatılmasını istemişti.

Bu arada taşocağındaki patlatma nedeniyle 2 saat kapalı kalan Karadeniz Sahil Yolu'nda ulaşım tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı.

Artvin - Taş Ocağında Patlatma Heyelana Yol Açtı, Yol Kapandı, 2\'i Asker 3 Kişi Yaralandı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin - Taş Ocağında Patlatma Heyelana Yol Açtı, Yol Kapandı, 2'i Asker 3 Kişi Yaralandı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement