Artvin Valisi Doğanay, Huzurevi Sakinlerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Artvin Valisi Doğanay, Huzurevi Sakinlerini Ağırladı

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Şavşat Naime-İsmail Yılmaz Yaşlılar Huzurevi sakinlerini kabul etti.

05.05.2017 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Şavşat Naime- İsmail Yılmaz Yaşlılar Huzurevi sakinlerini kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğanay, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür, milli ve manevi değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Devlet olarak bakıma muhtaç yaşlıların her zaman yanında olduklarını ve devletin kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu aktaran Doğanay, bütün çabalarının yaşlıların huzur içinde hayatlarını sürdürmelerini ve ihtiyaç duyduklarında devletin sıcak yüzünü onlara göstermek olduğunu kaydetti.

Yaşlılar için yapılacak her güzel işin hem vicdani hem de insani sorumluluğun gereği olduğunu dile getiren Doğanay, "Bütün yaşlılarımızın ellerinden öperek, minnet ve şükran duygularımla sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Huzurevi sakinleri ise, her fırsatta Vali Doğanay ve eşinin huzurevini ziyaret ettiğini belirterek, bu ziyaretlerin kendilerinin yaşam sevincini artırdığını dile getirdi.

Ziyarette Doğanay, huzurevi sakinlerinden 87 yaşındaki Osman Altun ile 88 yaşındaki Nuri Aydın ile sohbet etti.

Aydın, yazmış olduğu şiiri okudu.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, Şavşat Engelliler Derneği Başkanı Nurbay Usta ile Şavşat Naime-İsmail Yılmaz Yaşlılar Huzurevi Müdürü Erkan Şahin de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin Valisi Doğanay, Huzurevi Sakinlerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement