Asena Atalay'ın Direk Dansı Bir Çiftin Boşanma Davasına Konu Oldu - Son Dakika
Magazin

Asena Atalay'ın Direk Dansı Bir Çiftin Boşanma Davasına Konu Oldu

Caner Erkin ve Asena Atalay'ın boşanma davasında gündeme gelen direk dansı İstanbul'da boşanma aşamasında olan bir çiftin davasına konu oldu.

09.05.2018 08:20  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşadamı B.Ö. ile güzellik uzmanı E.Ö., 2013'te evlendi. Geçtiğimiz yıl çocuklarını kucağına alan çift, şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrı yaşamaya başladı.

TEHDİTLERDEN KORKTU

Evden ayrılmaya karar veren E.Ö. ailesinin evine dönerken, B.Ö. de İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. B.Ö., eşinin ailesinin tehditlerinden korktuğu için evliliği kabul ettiğini söyledi. E.Ö. ise avukatı Selin Otağ aracılığıyla verdiği cevap dilekçesinde, eşi askerdeyken yanlarında kaldığı kayınvalidesi ile kayınpederinin eşiyle arasını bozduğunu öne sürdü.

ASENA ATALAY'I ÖRNEK GÖSTERDİ

E.Ö., eşinin futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay arasında yaşanan boşanma davası sırasında gündeme gelen direk dansını örnek göstererek "Millet ne ilişkiler yaşıyor. Asena Erkin bile direk dansı yapıyor, ev temizliği yapmayı kadınlık sanıyorsun" dediğini ileri sürdü.

Asena Atalay'ın Direk Dansı Bir Çiftin Boşanma Davasına Konu Oldu

BOŞANMA DAVASININ REDDİNİ İSTEDİ

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre genç kadın, Instagram'da eşi ve sevgilisi Y.C.'nin aynı mekanda ayrı ayrı çektirdikleri fotoğraflardan ilişkileri olduğunu anladığını söyledi. E.Ö. çocuğunun babasız büyümemesi için boşanmak istemediğini belirtti. Oğluna bağlanan geçici nafakanın 1000 TL'ye çıkarılmasını talep eden E.Ö., boşanma davasının da reddini istedi.

Asena Atalay'ın Direk Dansı Bir Çiftin Boşanma Davasına Konu Oldu
Asena Atalay\'ın Direk Dansı Bir Çiftin Boşanma Davasına Konu Oldu

Son Dakika Magazin Asena Atalay'ın Direk Dansı Bir Çiftin Boşanma Davasına Konu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • andsmero: akp ye oy verin et yemeyin ot yiyin sevgili vejetaryenlar...benzini 10 liradan alalım 17 11 Yanıtla bir insan olursa : öküz 6 4
  • matkap serkut: ya hemşoo şu asenaya çok hallenıom he vücuduna hastayım çok çekici gelıo bana kadını görünce harekete gecıo alet şöyle sağlam bi basasım var asoya.. çok zevk verir eminim bu hatun adama 5 18 Yanıtla andsmero: DOLAR ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR akp ye oy verin et yemeyin ot yiyin sevgili vejetaryenlar...benzini 10 liradan alalım SENDE ZEVK UGRUUNA YAZDIĞIN ŞEYLERE BAK 4 2 matkap serkut: ondan alacağım zevki hiç bişeye değişmem.. 1 1 zevksuyu.: millet boşa ustunden geçmedi haklısın.. 1 0
  • zevksever : asena bende bi direk var her yöne döner iner kalkar bi çık direğe dene istersen .sonundada sıcak sahlep ikramımız var.afiyetle iç faydalıdır çoookk 1 10 Yanıtla
  • Kara cahil: TAMAM söz miiletin 4 7 Yanıtla
  • ?: Kiz da tas gibi ama 5 5 Yanıtla
  • Cüneyt : Göz önünde olan Ünlü isimlerin normal yaşamdaki kişiler üzerinde nasıl örnek teşkil ettiğine hepimiz şahitlik etmiş oluyoruz . Lütfen ama lütfen çocuklarımızın televizyonda ne izlediklerine dikkat edelim . çocuklarımızın dünyaya gelmesine vesile olmak, onların anne yada babaları olduğumuz anlamına gelmez . 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement