Asena, Mezdeke Dansçısının Tabutuna Sarılıp Ağladı - Son Dakika
Magazin

Asena, Mezdeke Dansçısının Tabutuna Sarılıp Ağladı

Dans grubu 'Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Fulya'daki evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Asena, cenaze aracına konulan tabuta sarılarak ağladı.

25.03.2016 09:50  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dans grubu 'Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Fulya'daki evinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu. Kanbur'un vücuduna 5, yüzüne de 1 kurşun isabet ettiği öğrenildi. Kanbur'un ablası ile dansöz Asena Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere cenaze aracına konulan tabuta sarılarak ağladı.

EVİNDE 6 KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, dün saat 20.30'da Şişli Fulya, Narçiçeği Sokak'ta bulunan Mimozai Apartmanı giriş katında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi 'Mezdeke' dans ekibi üyesi Aynur Kanbur'a evinde 6 el ateş etti. Kurşunlardan 5'i Kanbur'un vücuduna, 1'i de yüzüne isabet etti. Saldırı sonrasında Aynur Kanbur olay yerinde yaşamını yitirdi.


Kimliği belirsiz saldırgan kayıplara karıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.


YAKINLARI VE ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kanbur'un cinayate kurban gittiğini öğrenen yakınları, sevenleri ve arkadaşları olay yerine akın etti. Abla Dilek Kıymış kız kardeşinin cenazesi evden çıkarılırken sinir krizleri geçirdi. Abla Kıymış ile oryantal Asena, Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere cenaze aracına konulan tabuta sarılarak uzun süre ağladı.


Asena, Mezdeke Dansçısının Tabutuna Sarılıp Ağladı

Son Dakika Magazin Asena, Mezdeke Dansçısının Tabutuna Sarılıp Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Hırbo: potoks ve estetikten gülüyorlar mı ağlıyorlar mı belli değil. Allah günahlarını af etsin. 27 5 Yanıtla gamze: ay çok güldürdün beni. ALLah da seni güldürsün.:)gerçekten baktım güler gibi 10 3
  • SAMSUNLU: ne bekliyosun,secdede öleceği yoktu ya,nasıl yaşarsan,öyle ölürsün, 13 18 Yanıtla
  • tekirdağlı: asena iğrenç çoluğumuza çocuğumuza kötü örnek yaratık 16 10 Yanıtla
  • selo: o kadar şehitlarimzi varken çok önemli bunlar haber yapanlara yazıklar olsun 14 11 Yanıtla kibar kabadayı: Bu da şehit sayılır...sen bilemezsin... 2 10
  • AyNur: Ne kadar çirkin yorum yapanlar var,, insanlar değişiyor zalimleşiyor son zamanlarda 22 2 Yanıtla AyNur: Kibar kabadayı amca evet doğru demi 3 3 kibar kabadayı: Aynen aynur teyze 3 3 AyNur: Uzerine alındın sanırım ilginç, ,,Bence,, 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement