ASGEM hizmete hazır - Son Dakika
Güncel

ASGEM hizmete hazır

ASGEM hizmete hazır

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Valilik, Belediye, Üniversite, Ticaret ve Sanayi Odası ile OSB Başkanlığının desteğiyle OSB'de kurularak yapımı tamamlanan, Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezinde incelemelerde bulundu.

25.07.2019 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Valilik, Belediye, Üniversite, Ticaret ve Sanayi Odası ile OSB Başkanlığının desteğiyle OSB'de kurularak yapımı tamamlanan, Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezinde incelemelerde bulundu.

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından güdümlenen projeler arasında yer alarak Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinden faaliyet gösteren işletmelerin kalifiye eleman sıkıntısını gidermek ve sanayide ihtisaslaşmanın desteklenmesi amacıyla inşa edilerek yapımı tamamlanan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak.

ASGEM Merkezini incelemeleri sırasında Vali Aykut Pekmez'e Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Metin Günay ve OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk eşlik etti.

Vali Aykut Pekmez, inşaatı tamamlanıp makine ve teçhizatın alınarak monte çalışmalarına başlandığı merkezde sınıf ve atölyeleri gezerek, önümüzdeki günlerde hizmete sunulup AR-GE faaliyetlerinin gerçekleştirileceği binanın son durumu ile ilgili ATSO Başkan Vekili Metin Günay'dan bilgi aldı.

İldeki sanayi tesislerinin kalifiye eleman sıkıntısını giderecek ve Adıyaman sanayisinin daha çok AR-GE ve innovasyona yönelmesini sağlayacak Sanayi geliştirme Merkezinde laboratuvarlar, tekstil ve konfeksiyon alanına yönelik uygulama atölyeleri, eğitim salonları, toplantı salonları ve bilgisayar sınıfları yer alacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ASGEM hizmete hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muğla'nın Datça ilçesinde Buse Demirci ile bir buçuk yıldır arkadaşlık yapan Muhsin Emir, Datça Kumluk Plajı'nda sürpriz bir evlilik teklifi yaparak ilişkilerini resmiyete döktü. Meşaleler eşliğinde gerçekleşen teklif, çiftin bir ömür mutluluk için ilk adımını attığı anı simgeliyor.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement