Asgiad'dan Vali Sodan'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Asgiad'dan Vali Sodan'a Veda Yemeği

Asgiad\'dan Vali Sodan\'a Veda Yemeği

Adıyaman Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (ASGİAD) tarafından Adıyaman Valisi Ramazan Sodan onuruna veda yemeği verildi.

12.08.2012 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (ASGİAD) tarafından Adıyaman Valisi Ramazan Sodan onuruna veda yemeği verildi.

Özel İkbal Kolejinde düzenlenen veda yemeğine Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talha Gönüllü, ASGİAD Başkanı Fatih Bilgiç, kanaat önderleri ve işadamları katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Fatih Bilgiç, "Sayın valimizi uğurlama, ona olan sevgimizi, hürmetimizi göstermek bazında bir araya geldik. Valimiz Adıyaman'da 4 yıl görev yaptı. Biz, bir defa bir devlet adamı olmanın getirdiği güzelliği kendisinde gördük. Gurur, kibire kapılmadan şefkat içerisinde herkesin kapısını çalabileceği bir devlet büyüklüğünü burada kendileri icra ettiler. Bizlerde sayın valimizin Adıyaman'a vermiş olduğu katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ise, Vali Ramazan Sodan ile tanışmaktan aynı şehir de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve yeni görevinde başarılar dilediğini belirtti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın güzel yetişmesi için inancımızın ve değer yargılarımızın ölçüsünde gençlerimizin yetişmesi için hiç çekinmeden hiçbir hesap yapmadan sayın valimizin kesintisiz desteklerini ve insana vermiş olduğu değeri gördük. Bu güzel programı düzenleyerek sayın valimizin onuruna vermiş oldukları bu veda yemeği dolayısıyla da ASGİAD Başkanı Fatih Bilgiç'e de teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ise,

burada sayın valinin

onuruna düzenlenen veda yemeğinde olduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Fatih Bilgiç'in böyle güzel bir programı düşünüp düzenlemesinden dolayı kendilerine gerçekten teşekkür ediyorum. Allah sayın valimizden razı olsun, Allah bu memlekette bir taş üzerine taş koyandan razı olsun. Allah, valimizin yolunu açık etsin."

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise, "Dün iki bakanımız vardı Adıyaman'da, onlarda sürekli ifade ettiler, Adıyaman'ı daha değişik gördük diye. Böyle cazibe merkezi, gelişme merkezi olma yolunda olan bir ilimiz. Modern bir il haline gelmiş durumda inşallah daha da gelişecek. Bunu dışarıdan gelen bakanlarımız daha iyi görüyor fark ediyor. Biz Adıyaman'a vermiş olduğumuz hizmetleri hep beraber yerine getirdik. İnşallah bizler buradan güzel görüntüler ile güzel resimler ile

ayrılırız. Hepimiz o niyetle o amaçla olmalıyız. En güzel şey yararlı işler yapmaktır. Ben, bu güzel programın düzenlenmesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Ramazan Sodan'a bir plaket takdim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asgiad'dan Vali Sodan'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement