ASICS ile Kortların En Hızlısı Siz Olun! - Son Dakika
Güncel

ASICS ile Kortların En Hızlısı Siz Olun!

ASICS ile Kortların En Hızlısı Siz Olun!

ASICS, tenis sporunda gerekli olan hız, ani yön değişiklikleri ve kıvraklıklar için en yeni modeli Gel Solution Speed'i geliştirdi.

02.07.2014 10:38  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tenis sporunun ünlü isimlerinden Samantha Stosur ve Gaël Monfils gibi dünyaca ünlü tenis oyuncularına destek sunan ASICS, tenis sporunda gerekli olan hız, ani yön değişiklikleri ve kıvraklıklar için en yeni modeli Gel Solution Speed'i geliştirdi.

Geçmiş yıllarla karşılaştırıldığında, tenis artık oyun sırasında çok daha yüksek bir tempo gerektiren ve güçlü vuruşların hakim olduğu bir spor dalı haline geldi. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda ASICS, Gel Solution Speed'in hafif tasarımıyla teniste gerekli olan hız ve kıvraklık için tenis oyuncularına en iyi performansı sunuyor. Gel Solution Speed'in sağladığı mükemmel uyum, güvenlik ve denge özellikleriyle maç sırasındaki en zor şartlara ayağın kolayca adapte olmasına olanak tanıyor.

Kadın ve erkeklere özel tasarlanan ASICS Gel Solution Speed'de bulunan arka taban jel yastıklama sistemiyle, yüksek darbe emme etkisi sağlayan orta tabanının stratejik noktalarına jel üniteler yerleştirildi. Ayağın en doğal şekilde hareket edebilmesini sağlayan patentli tasarımı Impact Guidance System'a sahip olan Gel Solution Speed, Personal Hell Fit özelliğiyle ayak bileğini tamamen kavrayan ve destekleyen özel köpük teknolojisini tenis oyuncularına sunuyor.

Asics Gel Solution Speed: 349 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ASICS ile Kortların En Hızlısı Siz Olun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement