Aşık Veysel Myo'da Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Aşık Veysel Myo'da Mezuniyet Heyecanı

Aşık Veysel Myo\'da Mezuniyet Heyecanı

Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.

16.05.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.

Okulda gerçekleşen mezuniyet programında konuşan Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, kendilerinin de bu sıralardan geçtiğini belirterek mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Mezun olan öğrencileri tebrik eden Pektaş, "Tabi ki bu günler güzel günler, hatırlanması gereken günler. İnsan keşke insan bütün ömrü boyunca öğrenci olarak kalabilseydi." dedi.

Öğrencilere hayatlarında başarı temenni eden Pektaş, "Sevgili gençler bundan sonra zor bir hayat sizleri bekliyor. Çünkü dünyamız rekabetçi bir dünya, sizler de bundan sonra meslek hayatınızda başarılı olmak için şu ana kadar gösterdiğiniz çabanın kat be kat daha fazlasını göstermek zorundasınız." diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Hacı Yılmaz ise mezun olan öğrencileri kutladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç da öğrencilerin uzun bir zaman emek sarf ettiklerini ve nihai noktaya gelindiğini söyleyerek, bundan sonrada öğrencilerin okumaya devam etmelerini ve ülkede ihtiyaç duyulan pozisyonda görev almalarını ümit ettiğini ifade etti.

Aşık Veysel MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu ise çeşitli bölümlerden 250 öğrenciyi mezun ettiklerini dile getirerek, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı diledi.

Dönem birincisi olan Özden Çetin'in mezuniyet kütüğüne plaket çaktığı programda, öğrenciler müzik eşliğinde eğlenerek, kep atma töreni yaptı.

Törene Altınyayla Kaymakamı Musa Aydemir, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Dç. Dr. Enis Biçer, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aşık Veysel Myo'da Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement