Aşıklar, Sevgililer Günü'nde Avantgarde Hotel'de Buluşuyor! - Son Dakika
Basın Bültenleri

Aşıklar, Sevgililer Günü'nde Avantgarde Hotel'de Buluşuyor!

Aşıklar, Sevgililer Günü\'nde Avantgarde Hotel\'de Buluşuyor!

Aşkınızı kağıt üzerine dökemeyenlerdenseniz, Avantgarde Hotel 14 Şubat'ta sizin yerinize aşkınızı en iyi şekilde ifade ediyor.

08.07.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşkınızı kağıt üzerine dökemeyenlerdenseniz, Avantgarde Hotel 14 Şubat'ta sizin yerinize aşkınızı en iyi şekilde ifade ediyor. İstanbul'un dinamizmini Sevgililer Günü'nün romantizmiyle birlikte yaşamak isteyenler için en iyi adres Avantgarde Hotel. Soğuk bir kış gününde gönlünüzde aşk, ceplerinizde hediyeler varsa, sevgilinizle sıcacık, şiir gibi bir gece için Avantgarde Hotel'de Eros'un oklarının ve Sevgililer Günü'ne özel sürprizlerin hedefindesiniz!

İki kıtanın üzerine kurulan baş döndürücü dünya şehri İstanbul'un ritmini Zincirlikuyu'da yakalayan metropolün yeni butik oteli Avantgarde Hotel, 22 yıllık deneyimiyle aşıklara iki gecelik şiirsel anlar yaşamaya davet ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde baş başa olmanın büyüsüne kapılmak isteyenler için Avantgarde Hotel'in romantizmle eğlenceyi buluşturan konaklamanın çift kişilik paket fiyatı 239 Avro.

14 Şubat'ta yerli ve yabancı mutfaklardan oluşan zengin mönüsüyle sevgililere orijinal lezzetler ve ikramlar sunacak olan Ace Restaurant & Lounge, bu özel gecede sevgililer için benzersiz dokunuşlarla tasarlanan bir set mönü hazırlayacak.Sadece sevgililere özel çikolataya batırılmış çilekler ve krokanlar ise, çift kişilik deluxe odalara servis edilen, gecenin baştan çıkaran en şık spesiyalleri arasında!

Avantgarde Hotel'in sunduğu Sevgililer Günü'ne iki günlük özel konaklama paketi ise, canlandırıcı bir Day Spa ve Wellness deneyiminden aromatik vücut yağlarıyla duyuları harekete geçiren masaj ve cilt bakım seçeneklerine, jakuzi ve yağmur duşlarından rahatlatıcı bir sauna ayrıcalığına kadar sevgililere birbirinden keyifli anlar yaşatacak. Avantgarde'ın özel çiftleri, ertesi gün unutulmaz tatlar sunan nefis bir açık büfe kahvaltıya uyanacak.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde heyecanlı, samimi ve özenli bir program, Avantgarde Hotel'de Aşk Tanrısı Eros'un nöbetinde aşıkları bekliyor!

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için 0212 337 04 44'ü arayabilir veya http://www.avantgardehotel.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Aşıklar, Sevgililer Günü'nde Avantgarde Hotel'de Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement