Asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi Diyarbakır'da bir binada yangın çıktığına dair verilen asılsız ihbar itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

26.03.2023 17:51  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da bir binada yangın çıktığına dair verilen asılsız ihbar itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

Olay, Kayapınar ilçesine bağlı Musa Anter Caddesi'nde Aydın sitesindeki 7 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde kenarında bulunan siteden duman çıktığı ihbarını yapan vatandaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Binadaki katları inceleyen ekiplerin herhangi bir yangına rastlamadığı belirtilirken, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Yapılan kontrollerin ardından ekipler, itfaiye istasyonuna geri döndü.

Asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Asılsız yangın ihbarı ekipleri harekete geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa'da Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı yapıldı
    21:20 Manisa'da Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı yapıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü, Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısında 1 Mart-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Manisa'da Emniyet ve Jandarma teşkilatı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve operasyonlara ait verileri paylaştı.

  • Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı
    21:17 Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, kaçak silah ve mühimmat sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı. Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve bin 846 adet tabanca fişeği bulundu. İş yeri sahibi H.Ç. gözaltına alındı.

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement