Asım Aykan Durmak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Asım Aykan Durmak Bilmiyor

Asım Aykan Durmak Bilmiyor

Eski belediye başkanı ve milletvekili, AK Parti Trabzon 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

23.03.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski belediye başkanı ve milletvekili, AK Parti Trabzon 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.

Burada Şube Başkanı Doç. Dr. Recep Nişancı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen tecrübeli siyasetçi, "Harita Mühendisleri Odamız ile arazi tabulaştırmasının bölgemizdeki etkileri başta olmak üzere, değişik konularda müzakerelerde bulunduk. Harita mühendisliğinin başlıca amacı; yaşadığımız yeryüzünü daha iyi anlamak, planlamak, düzenlemek, izlemek ve yönetmek için modern teknolojiye dayalı çeşitli mekansal tekniklerin geliştirilmesi ve kullanımı, ülke ihtiyaçlarına (planlama, mülkiyet, savunma vb.), mühendislik projelerine ve topluma yönelik çeşitli haritaların ve mekansal verilerin/bilgilerin üretimi, mekana ya da araziye ilişkin her türlü projenin yer yüzündeki (yatay ve düşey) konumunun hassas olarak belirlenmesidir. Arkadaşlarımız önemli projelerin üzerinde kafa yorup, başarılı çalışmalar çıkarmışlar, "Kendilerini kutluyorum. Gelişen ve her adımında büyüyen Trabzon'umuz üzerindeki detaylı çalışmalarını destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretinin ardından yine sokaklara inen tecrübeli siyasetçi, Soğuksu mahallesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Erdoğdu Yolu'nun genişletilmesi çalışması ile birlikte, bölgenin yepyeni bir yüzle tanıştığını belirten Aykan "Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 km. uzunluğundaki Erdoğdu Yolu'nda, Trabzon'u bir Trabzon daha yapacak Kanuni Bulvarı ile çakışan bölüm olan Çatak-Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi arasını ise kamulaştırma çalışmalarıyla açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Yolun bitmesiyle kuzey-güney kuşaklamasında bulunan mahallelerin problemleri de çözülecek. 'Söz verdiğimiz' gibi sloganıyla çalışmalarını sürdürdük ve vaatlerimizi de bir bir hayata geçirdik. Yapım ve yıkım işlemlerinin son bulmasıyla Trabzon için en öncelikli projelerden birisi daha sonuçlanmış olacak. Çift gidiş-geliş olarak planladığımız Erdoğdu Yolu tamamlandığında, kentimizin önemli ulaşım arterlerinden biri olan bu yolda trafik sıkışıklığı sorunu çözüme kavuşmuş olacak" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asım Aykan Durmak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement