Aşk Bir Şey Değildir - Son Dakika
Kültür Sanat

Aşk Bir Şey Değildir

Komedi oyunu Aşk Bir Şey Değildir, mart ayında Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

17.03.2017 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komedi oyunu Aşk Bir Şey Değildir, mart ayında Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Yazar: Şahin Örgel

Oyuncular: Ececan Gümeci,Aykut Ünal

Modern çağımızda evlilik kurumunun çatısı altında aşık olan çiftimizin, kadın ve erkek ilişkisinin en açık şekilde masaya yatırıp sorgulandığı, sorumlulukların, kıskançlığın, sadakatin, özverinin, güvenin, hoşgörünün ve aşkın irdelendiği oyunda Nihel ve Tekin çiftinin yer yer komik kimi zaman hüzünlü, teknolojinin bize sunduğu nimetlerinin yani iletişim araçlarının ilişkilere nasıl yön verdiği ama en önemlisi aşkın ve sevginin gücünün ise evrensel olduğunu 'Aşk Bir Şey Değildir' sorusunu sorup, yoksa 'Aşk tek bir şey midir' sorusuyla karşılık aldığı, cevapların ise seyirciye bıraktığı günümüzde yaşanan modern trajikomik bir aşk hikayesidir.

Tek Perde

OYUNCULAR

ECECAN GÜMECİ

1983 Bursa doğumlu 1999 yılında Atatürk üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı 2003 mezunu Erzurum,Bursa ve İstanbul Devlet Tiyatrolarında Sözleşmeli Sanatçı Oyuncu olarak 8 yıl görev yaptı 1999-2007 Gazanfer Özcan Gönül Ülkü Tiyatrosun da Sözleşmeli Sanatçı Oyuncu olarak görev yaptı 2008-2010

TV DİZİLERİ

AVRUPA YAKASI En Son Babalar Duyar 2003 Aşka Sürgün 2005 Alanya ALMANYA 2005 YASEMİNCE 2009 HANELER 2009 Geniş Aile 2010 Alemin Kıralı 2011-2013 KERTENKELE 2015-2016

SİNEMA FİLM

Amerikan Traşı 2006 Doğal Köle 2007 Memeleket Hikayeleri Elimdedir Bağlama 2007 Fırtına Bahoz 2008 Kutsal Damacana 2010 Sağ Salim2 2013 Şipşak Anadolu 2014 El Değmemiş Aşk 2016 Vezir Parmağı 2017

AYKUT ÜNAL

1968 ANKARA doğumlu  1990 Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk mezunu Diyarbakır, İzmir ve Ankara Devlet Tiyatrolarında Kadrolu Sanatçı Oyuncu olarak 25 yıl görev yaptı Ankara Devlet Tiyatrolarından emekli olup İstanbul a yerleşti.

TV DİZİLERİ

Bizim Evin Halleri 2000 Aşk Meydan Savaşı 2002 Yabancı Damat 2004 Kurtlar Vadisi 2008 Mazi Kalbimde Yaradır

Muhteşem Yüzyıl 2012-2013 Çırağan Baskını 2014 Alın Yazım 2014-2015 Sevda Kuşun Kanadında 2016

SİNEMA FİLM

Hırsız Var 2004 Görev Kıbrıs 2008 Mutsuz Kadınları Dansa Kaldırma 2010 Son Mektup 2015

Detaylar :

İl : Muğla

İlce : Bodrum

Mekan : Bodrum Herodot Kültür Merkezi

Mekan Adresi : Konacık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 47

Başlangıç Saati : 17.03.2017 20: 00: 00

Bitiş Saati : 17.03.2017 22: 00: 00

Kategori : Aşk Bir Şey Değildir

Tür : Sahne Sanatları

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Aşk Bir Şey Değildir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi
    22:54 Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi

    Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından düzenlenen 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Maximum Uniq Hall'de seyirciyle buluştu. Yazar ve yönetmen Derek Bond'un mitolojik hikayelere yer verdiği gösteri, çocukların zihnindeki canavar algısını değiştirmeyi hedefliyor. Seyirciler arasından seçilen çocuklarla interaktif bir oyun oynanan gösteride, oyuncu Ata Dirilgen çocuklara hem hikaye anlatıcısı hem de kahraman yetiştiricisi olarak eşlik ediyor. Gösterinin amacı, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve onlara cesaret vermek. İngiltere tiyatrosunun önemli ödüllerinden Olivier Ödülü'ne aday olan kukla şovu, devasa taş trol, gizemli Indrik, görkemli Griffin, tek boynuzlu at, diş perisi ve ejderha gibi birçok kukla ile çocukları fantastik hikayelerle tanıştırıyor. Gösteri, 20-23 Nisan tarihleri arasında sahnelenmeye devam edecek.

  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi
    22:38 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Tuğba Yurt, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Konserde çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti ve Yurt'un performansı büyük alkış aldı.

  • Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi
    21:54 Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Kaymakamlık tarafından başlatılan proje kapsamında Kaleli Köyü ve Köşk mezrasında yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi'ne getirilen çocuklar, yeni açılan sinema salonunda film izledi. Etkinlikle çocukların kültür ve sanatla buluşması hedeflendi.

  • Bingöl'de Hesarek Kayak Merkezi, turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi
    21:47 Bingöl'de Hesarek Kayak Merkezi, turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi

    Bingöl'de kış turizminin gözde tesislerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, Cumhurbaşkanı kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edildi. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bu kararın Bingöl'ün cazibe merkezi haline gelmesini sağlayacağını belirtti.

  • Van Kalesi'ndeki Süleyman Han Camisi restorasyon sonrası ibadete açıldı
    21:19 Van Kalesi'ndeki Süleyman Han Camisi restorasyon sonrası ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Süleyman Han Camisi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından ibadete açıldı. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, Van'ın imarı ve inşası konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti ve Van Kalesi'nin restorasyonunun tamamlanmasıyla birlikte Van'ın kültür, turizm ve ekonomisine büyük katkı sağlanacağını ifade etti.

  • Devrim Erbil'in Inspirations adlı sergisi sanatseverlerle buluştu
    21:18 Devrim Erbil'in Inspirations adlı sergisi sanatseverlerle buluştu

    Devlet sanatçısı Devrim Erbil'in 60. yılını kutlamak amacıyla düzenlenen Inspirations adlı karma sergi, İstanbul Sinema Müzesi'nde açıldı. Sergide, Erbil'in daha önce sergilenmemiş eserlerinin yanı sıra farklı sanatçıların da eserleri yer alıyor. Erbil, sergiyle birlikte sanat hayatının 60. yılını geride bıraktığını belirterek, sanata ve sanatın içinde olmaya doyamadığını ifade etti. Sergi, 30 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.


Advertisement