Karısının Yasak Aşkını Yakalayıp Dehşet Saçan Koca ve Yakınlarına Ceza Yağdı - Son Dakika
3.Sayfa

Karısının Yasak Aşkını Yakalayıp Dehşet Saçan Koca ve Yakınlarına Ceza Yağdı

İzmir'de karısı ile yasak aşk yaşayan akrabasını öldüren adam ve yakınları hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, 7 sanığı müebbet hapis cezasına çarptırdı.

25.01.2019 17:57  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, Orhan Pala'nın (22), iddiaya göre aşk yaşadığı kadının kocası ve yakınları tarafından öldürülmesiyle ilgili 7 sanığa müebbet hapis cezası verildi.

AKRABASI İLE BİRLİKTE KAÇAN KADIN, KOCASINA YAKALANDI

Kemalpaşa ilçesi Nazarköy yakınlarında 2017 yılında meydana gelen olayda Torbalı'da yaşayan S.D., iddiaya göre bir süre önce akrabası Orhan Pala ile yakınlaştı. Bunun üzerine Pala ile S.D. birlikte kaçmaya karar verdi. Durumu öğrenen Seracettin D. eşine şiddet uyguladı. S.D. ve Pala, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığınarak can güvenliklerinin olmadığını söyledi. Emniyetten ayrılan S.D. ve Pala'ya aynı gün Nazarköy yakınlarında Seracettin Duman'nin yakınları saldırdı. Saldırıya uğrayan S.D. ve Pala çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Pala olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan S.D. ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

CİNAYETİ İŞLEYEN KOCA VE YAKINLARI HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Soruşturma başlatan jandarma, olaya karışan Seracettin Duman ile akrabaları Giyasettin Duman, Hüseyin Duman, Cüneyt Duman, Yılmaz Duman, Maşallah Duman ve Mehmet Karakot'u gözaltına aldı. Sorguları tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklandıktan sonra haklarında 'töre saikiyle tasarlayarak ve kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"OLAY, ORHAN PALA'NIN BANA KÜFRETMESİYLE OLDU"

İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasına tutuklu sanıklar Seracettin Duman ile akrabaları Giyasettin Duman, Hüseyin Duman, Cüneyt Duman, Yılmaz Duman, Maşallah Duman ve Mehmet Karakot ile tarafların avukatları katıldı. Duruşmada son sözü sorulan Seracettin D., suçsuz olduğunu öne sürerek Orhan Pala'nın öldürülmesi emrini vermediğini söyledi. Sanıklardan Cüneyt Duman ise "Olay, Orhan Pala'nın bana küfretmesiyle aniden oldu" dedi. Diğer sanıklar da üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, beraatlerini talep etti.

7 SANIK HAKKINDA MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanıklardan Seracettin Duman, Giyasettin Duman ve Mehmet Karakot'a, Pala'nın töre saikiyle tasarlayarak ve kasten öldürülmesini azmettirme suçundan müebbet hapis cezası, diğer sanıklar Cüneyt Duman, Maşallah Duman, Hüseyin Duman ve Yılmaz Duman'a ise Pala'yı iştirak halinde töre saikiyle tasarlayarak ve kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Mahkeme heyeti ayrıca, S.D.'nin yaralanmasıyla ilgili de tüm sanıkları 10 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırdı.

Karısının Yasak Aşkını Yakalayıp Dehşet Saçan Koca ve Yakınlarına Ceza Yağdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Karısının Yasak Aşkını Yakalayıp Dehşet Saçan Koca ve Yakınlarına Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (78)

  • Can: Koca haklı 30 7 Yanıtla
  • İlhan : Ya arkadaş bu nasıl bir rezillik böle devlet zinayı suç olmaktan nasıl çıkarır .böle iş olur mu böle adalet olurmu hiç yazık dır günahdır .bu adamların derhal serbest bırakılması gerekmektedir.olay ağır tahrik altında işlen digi kesin ..Saygı değer tutuklu kardeşlerim sizler yeminle ellerinden öpülmeyi hak ediyor sunuz .helal olsun size .devlet böle devam ederse ceza evini bırakın 100 bin tane ceza evi de yetmez .türk örf ve adetleriyle oynamaya hakkınız yok bak oynadınız görün işde gelinen noktayı .bu kader mahkumu arkadaş larıma Allah daN sabır diliyorum.devlet utansın şu olaydan bu öldürülen şahıslar tamamen bu olayın sorumlusu dur benim kanaatim ce .sen adamın karısını ayart kaç ondan sonra can güvenliğim yOk diye ağla böle bir şey var mı Allah aşkına ya boşan ne yaparsan yap ondan sonra 20 14 Yanıtla
    Adınızı yazın: Bir de üzerine koruyucu tedbir kararı alır tam olur. Kadın bunu yapmasa adam cinayet islemeyecekti. Demekki neymis cinayete azmettiren aldatan kadın. Bir an once zinanin suc kapsamina alinmasi gerek. Suc orani o zaman inanilmaz derecede düşer. 11 4 Mh: ... yazan çok bilmiş geri zekalı arkadaşım sen düzgün oku Zina yasayı 2005 değişikliği ile suç olmaktan çıktı Bir boktan haberiniz yok laf oldun diye konuşuyorsunuz 0 0
  • fatıh: agır tahrık var nasıl muebbet yıyorlar arkadas bu nasıl adalet sıstemı 24 9 Yanıtla
  • Hakan: Zinaya da hapis cezasi gelmeli. 28 3 Yanıtla
  • Badanacı: Hep bu cahapanın isi, zinayi serbest birakan cahapadir 12 17 Yanıtla
    Asmatavancı: Angutluk yapma 5 4 Badanacı: Cahapa ne zaman iktidar olduda kanun cikartip zinayi serbest etti, sizi gidi sazanlar.sizi, adam birde iktidar duzeltsin demiyormu, ah aziz nesin ah 2 0 Yavuz: İktidar düzeltsin ozaman uyumasın 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement