"Aşk Kaç Beden Giyer?"de Sadakat Sınavı Var - Son Dakika
Güncel

"Aşk Kaç Beden Giyer?"de Sadakat Sınavı Var

"Aşk Kaç Beden Giyer?"de Sadakat Sınavı Var

Sevgililer Günü'nde "Aşk Kaç Beden Giyer'le" tüm ilişkilerin vazgeçilmezi "Sadakat Testi"ne var mısınız?

12.02.2013 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sevdiğin takımın golü mü, Sevgilinin gönlü mü? 14 Şubat Sevgililer Günü'nde "Aşk Kaç Beden Giyer'le" tüm ilişkilerin vazgeçilmezi "Sadakat Testi"ne var mısınız?

Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, ilgiyle izlenen yeni bölümleri ile devam ediyor."Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin 32. Bölümü 14 Şubat Perşembe 22:30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlerle buluşacak."

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezon bölümleriyle D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri, 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın-erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer?" 14 Şubat Perşembe, 22.30'da izleyicilerle buluşacak.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin 32. bölümünde Seda ve Barbi, Tarık'ın sadakatini test etmek için küçük bir oyun planlayacak. Güzel bir kız Pıtırcık Kafeye gelecek ve Tarık'ı baştan çıkaracak. Tarık eğer sadakat sınavından yüksek not alırsa, aşk stajını başarıyla tamamlayacak. Ama yapılan plan sarpa saracak ve kabak yine Umut'un başında patlayacak.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor.

Yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla da ekranlara hızlı bir dönüş yapan "Aşk Kaç Beden Giyer?" yepyeni bölümleriyle her hafta, D-Smart 20. Kanal Max Smart ve HD kalitesiyle Max Smart HD'de dizi severlerle buluşuyor.

32.Bölüm Özet

Seda ve Barbi, Tarık'ın sadakatini test etmek için küçük bir oyun planlar. Güzel bir kız Pıtırcık Kafeye gelecek ve Tarık'ı baştan çıkaracak. Tarık eğer sadakat sınavından yüksek not alırsa, aşk stajını başarıyla tamamlayacak. Ama yapılan plan sarpa sarar ve kabak yine Umut'un başında patlar.

Künye

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Aşk Kaç Beden Giyer?'de Sadakat Sınavı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement