'AŞK', Kaçıranlar İçin 17 Nisan'da Yeniden D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'AŞK', Kaçıranlar İçin 17 Nisan'da Yeniden D-Smart'ta

\'AŞK\', Kaçıranlar İçin 17 Nisan\'da Yeniden D-Smart\'ta

"Aşk" (Amour), kaçıranlar için 17 Nisan Çarşamba 21.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de izleyicilerle buluşacak.

16.04.2013 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OSCAR'IN "EN İYİ YABANCI FİLMİ" 'AŞK', KAÇIRANLAR İÇİN 17 NİSAN'DA YENİDEN D-SMART'TA

Sinemanın eşsiz yönetmenlerinden Michael Haneke'nin "En İyi Yabancı Film" Oscar'ı kazanan filmi "Aşk" (Amour), kaçıranlar için 17 Nisan Çarşamba 21.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta "Aşk" ile ikinci randevu: 'Amour', ilk gösterimini kaçıran sinemaseverler için 17 Nisan Çarşamba 21.00'da D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de yeniden ekranda. 'Aşk', bu yıl 85'incisi düzenlenen Oscar ödül töreninde "En İyi Yabancı Film" dalında Oscar kazandı. Film ayrıca törende "En İyi Senaryo", "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Yönetmen" dallarında da aday gösterildi.

17 Nisan'da 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de ekrana gelecek olan 'Aşk'ın yönetmenliğini Michael Haneke yaparken, filmin başrollerini ise Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva ve Isabelle Huppert paylaşıyor.

Müzik öğretmenliğinden emekli, alanlarında oldukça donanımlı bir çift olan Georges ve Anne'in aşkları, Anne'in uğradığı saldırı sonrasında zorlu bir sürece girer. Bu süreci konu olan film, Altın Küre'de "En İyi Yabancı Film" ödülünü kazanırken, 2012 Mayıs'ında Cannes Film Festivali'nde de Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. 'Amour' ayrıca, Şubat'ta düzenlenen 2013 Bafta Ödülleri'nde ise "Yabancı Dilde En İyi Film" ve "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerinin sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'AŞK', Kaçıranlar İçin 17 Nisan'da Yeniden D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement