Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası! - Son Dakika
Magazin

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!

Ömer Faruk Sorak'ın, yönetmenliğini bu defa İpek Sorak'la birlikte üstlendiği "Aşk Tesadüfleri Sever 2" nin partisinde, filmin başrollerini paylaşan Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı'nın yakınlaşması aşk dedikodularına sebep oldu.

05.09.2019 11:34  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merakla beklenen "Aşk Tesadüfleri Sever 2" filminin Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen çekimleri tamamlandı. Film ekibi setin bitişini, çekimlerin bir bölümünün de yapıldığı Beykoz Kundura'da düzenlenen renkli bir partiyle kutladı. Partide ünlü oyuncular Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı'nın yakınlaşması "ikili arasında aşk mı yaşanıyor?" sorularına neden oldu.

DİKKAT ÇEKEN YAKINLAŞMA

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde partneri Yiğit Kirazcı ile başarılı bir performans sergileyen güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, filmin partisinde şıklığıyla da beğeni topladı. Partide Nesrin Cavadzade ve Yiğit Kirazcı'nın partideki bakışmaları da bu durumu doğrular gibi.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!

AŞK TESADÜFLERİ SEVER'İN PARTİSİ YAPILDI

Tesadüflerle örülü unutulmaz bir aşk hikâyesiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanan "Aşk Tesadüfleri Sever 2"nin başrollerini başarılı oyuncular Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Filmin zengin oyuncu kadrosuna başrollerin yanı sıra Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen Irmak, Eli Mango gibi isimler de yer alıyor.

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan "Aşk Tesadüfleri Sever 2", geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960'lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak. "Aşk Tesadüfleri Sever 2" bir kez daha tesadüflerin aşka hizmet edişini anlatacak.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!

NESRİN CAVADZADE İLE YAKINLAŞAN YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

17 Ağustos 1983'de İstanbul'da dünyaya gelen Yiğit Kirazcı, 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun oldu. 17 yaşında babası felç olan Kirazcı, ailenin tek çocuğudur.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN ARJANTİN'E GİTTİ

Mezun olmanın ardından modellik yapmaya başlayan Yiğit Kirazcı, bu sırada Arjantinli bir modelle aşk yaşamaya başladı. Sevgilisi ile Arjantin'de yaşamaya başlayan Kirazcı, İspanyolca öğrenmeye başladı. Arjantin li sevgilisinin baba mesleği olan sığır çobanlığı da yapan yakışıklı oyuncu, kız arkadaşı ile birlikte 6 ay sonra attan düşüp elini kırdığı için Türkiye'ye döndü.

ARJANTİNLİ SEVGİLİSİ "BURASI ÖZGÜR DEĞİL" DEDİ

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!

Arjantinli sevgilisi Yiğit Kirazcı'ya "Burası özgür değil, beni boğuyor. Şortumla sokakta rahat gezebileceğim bir ülkede yaşamak istiyorum" diyerek kendi ülkesini geri döndü.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!

"TUNA" KARAKTERİ İLE BÜYÜK BİR HAYRAN KİTLESİ OLUŞTURDU

Belli bir hayran kitlesine sahip olmasının ardından 2016 yılında Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ile başrollerinde olduğu " Seviyor Sevmiyor" dizisinde "Tuna" karakteri ile gönüllerde taht kurdu. 2018'de "Baba Neredesin Kayboldum" ve "İyi Oyun" filmleri ile beyaz perdede kendini gösterdi.

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası!
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde sürpriz aşk iddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tuğba : Fenerbahce başkanı değişti. İstanbul belediye başkanı değişti Ankara belediye başkanı değişti. Seçim istiyoruz. Başı indireceğiz 5 2 Yanıtla
  • Kavkazli : Bu Hemserim Nesrininde basi belali kiz kimle yan yana duruyo hemen o adami elektrik carpiyor) 0 1 Yanıtla
  • Gururlu fakir: Evet haklısın başı inanılmaz kalkmıştı yardımın içinde teşekkür ederim bir an önce başını indir bekliyorum tugbacigim :) 1 0 Yanıtla

Advertisement