"Yozgat Akşamları" Fenomen Olacak - Son Dakika
Magazin

"Yozgat Akşamları" Fenomen Olacak

Mart ayının ilk haftası vizyona girecek olan "Kaçma birader" filminde geçen "Aşk Yozgat'ta yaşanıyor güzelim" düeti fenomen olmaya aday.

25.02.2016 15:23  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mart ayının ilk günlerinde vizyona girmesi planlanan Kaçma Birader kalabalık kadrosuyla ilgi görüyor. Teoman, Funda Arar ve Ayhan Sicimoğlu, 4 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanan "Kaçma Birader"de, Yozgatlı bir ailenin Taksim macerasına konuk olacak.

HEPSİ DE USTA İSİMLER

Başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili'nin paylaştığı "Kaçma Birader"; eski Türk filmlerinin sıcaklığında gerçek bir aile komedisini beyazperdeye taşıyor. Çekimleri Yozgat'ta ve Taksim'de yapılan film, sevdiği kız için Yozgat'tan İstanbul'a kaçan oğullarının peşinden İstanbul'a gelen, kendine has bir ailenin çarpıcı bir o kadar da eğlenceli Taksim hikayesi…

Film vizyona girmeden önce yayınlanan bir düetse adeta gülmekten kırıp geçiriyor. Filmin karakterleri Erdinç ve Halil'in düeti "Yozgat Akşamları" keyifli melodisiyle kısa sürede dillere pelesenk olacak gibi görünüyor.

"Yozgat Akşamları" Fenomen Olacak

Son Dakika Magazin 'Yozgat Akşamları' Fenomen Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • urfalı abdi: boş boş filmler 6 8 Yanıtla
  • 66: Çok güzel olmuş yozgat a yakışır 10 1 Yanıtla
  • HAKTAN: Hep istanbul izmir e şarkı olacak değil ya 81 il var Yurdum da 5 0 Yanıtla
  • Bozkurt: HDP ye İl İlçe Binası Açtırmayan Tek İl.... Yobaz Dediğiniz Şehir. Boş Konuşmalar Bunlar.. 3 0 Yanıtla
  • Baskenttli: Yozgat tum hiziyla dalga konusu olmaya devam ediyor.. Yozgatlida seviniyor.. Ye tatliyi .. Yozgatlyi 2 1 Yanıtla
  • SİVAS İLBEYLİ ELBEYLİ TÜRKMENİ: TUTMAZZZZZZZZZ DÜĞUN DERNET 3 BEKLİYORUZZZZ 0 2 Yanıtla

Advertisement