Ellerinde kalaşnikoflarla görevden alınan ülkü ocakları başkanını savundular - Son Dakika
Güncel

Ellerinde kalaşnikoflarla görevden alınan ülkü ocakları başkanını savundular

Görevden alınan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan'ın tehdit edildiğini belirten bir grup eli silahlı kişi, yayınladıkları videoda tehditler savurarak "Bir gece gelir Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" dedi.

14.05.2020 12:44  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesine yönelik "Çıkarır yakarız" tehditlerinin ardından Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan görevden alınmıştı. Olay sonrası Turan'ın sosyal medyadan tehdit edildiğini belirten eli silahlı kişiler, "Ülkemizin 57'inci alayı olan ülkü ocaklarının ve onun herhangi bir bireyinin kılına zarar gelirse sizde hayali olan namlular bizde cayır cayır çalışır" dedi.

"HER NEREDEYSENİZ ORADA HESAP SORULUR"

Nerede ve kim tarafından çekildiği bilinmeyen videoda üzerinde askeri üniforma, yüzlerinde maske ve ellerinde ağır silahlar olan kişiler, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı'na yönelik tehditlere cevap vereceklerini belirterek, "Nefsi müdafa olursa Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı'nın görünmeyen orduları kardeşleri var. Bir gece gelir Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" ifadelerini kullandı.

Ellerinde kalaşnikoflarla görevden alınan ülkü ocakları başkanını savundular

Son Dakika Güncel Ellerinde kalaşnikoflarla görevden alınan ülkü ocakları başkanını savundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement