Askerimi Ziyarete Gidiyorum" Projesi - Son Dakika
Güncel

Askerimi Ziyarete Gidiyorum" Projesi

Genelkurmay Başkanlığının "Askerimi ziyarete gidiyorum" projesi kapsamında Bornova 57. Topçu Tugay Komutanlığında er ve erbaşlar için terhis töreni yapıldı.

16.12.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığının "Askerimi ziyarete gidiyorum" projesi kapsamında Bornova 57. Topçu Tugay Komutanlığında er ve erbaşlar için terhis töreni yapıldı.

General Muzaffer Tuğsavul Kışlasında, 364. dönem kısa dönem ile 1996/1 tertip er ve erbaşlar için "Askerimi ziyarete gidiyorum" projesi kapsamında düzenlenen terhis töreninde askerler ve aileleri bir araya geldi.

Törende terhis olan askerler adına konuşma yapan Hava Savunma Çavuş Fatih Demirci, yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı.

Daha sonra kışlada terhis olan 20 askere terhis ve takdir belgeleri verildi.

Tugay Komutanı Albay Ertuğrul Sağlam, terhis olan askerlerin asker ocağındaki kazanımlarını sivil hayatta da uygulayacaklarına inandığını ifade etti.

Terhis olan askerlere seslenen Sağlam, "Sizler zor koşullarda dahi azimli, fedakar ve cefakar çalışmalarınız ve gösterdiğiniz üstün performansınızla her türlü göreve hazır olduğunuzu gururla ispatladınız. Her koşul ve ortamda muhakkak başarılı olarak vatana hizmet etmeye devam edeceksiniz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından tören geçişi yapıldı.

Bu arada proje kapsamında askerlik görevi devam eden ve terhis olan askerlerin ailelerine, çocuklarının görev yaptığı tugayla ilgili ayrıntılı bilgiler de verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Askerimi Ziyarete Gidiyorum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement