Aski Spor'da Yeni Başkan Genç, Basınla Buluştu - Son Dakika
Spor

Aski Spor'da Yeni Başkan Genç, Basınla Buluştu

ASKİ Spor Kulübünün yeni başkanı Mehmet Genç, güreşte elde edilen başarıların üzerine koyarak yola devam etmek istediklerini söyledi.

25.01.2018 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ASKİ Spor Kulübünün yeni başkanı Mehmet Genç, güreşte elde edilen başarıların üzerine koyarak yola devam etmek istediklerini söyledi.

Ahmet Erbağ'ın yerine göreve getirilen Mehmet Genç, kulübün Yenimahalle'deki tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantının amacının, birlik beraberlik mesajı vermek olduğunu belirten Genç, "Sizlerden kulübümüz için destek istiyorum. Güreşteki başarımız malum. Dünyanın en iyi güreşçileri, Türkiye'nin en iyi antrenörleri bizde. ASKİ Spor, Türk güreşinin lokomotif kulübü. Bundan sonra da başarıların üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Bütçelerinin izin verdiği ölçüde bünyelerine yeni sporcular katmak istediklerini ifade eden Genç, şunları söyledi:

"Antrenörlerimiz bununla ilgili bir çalışma yapacak. Onların bize önerdiği, ülkemize yeni başarılar kazandırabilecek şampiyon sporcuları gözlemleyip alacağız. Taha Akgül, Rıza Kayaalp gibi sporcuları barındırmak kolay değil. Serbest takımımız 8 yıldır Türkiye şampiyonu; grekoromen zaten kendini kanıtlamış, yıllardır Türkiye'nin en iyi takımı. Amacımız bu başarı ivmesini bozmadan çalışmalarımıza devam etmek."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aski Spor'da Yeni Başkan Genç, Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement