Askıda Kantin Projesi - Son Dakika
Güncel

Askıda Kantin Projesi

Askıda Kantin Projesi

Pamukova Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nda Askıda Kantin Projesi hayata geçirildi.

06.03.2018 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukova Mehmet Atıf Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nda Askıda Kantin Projesi hayata geçirildi.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mustafa Tombul koordinatörlüğünde 7. sınıf öğrencilerinden Şüheda Avcı ve Sümeyye Doğan'ın "TÜBİTAK Bu Benim Eserim" Proje yarışması değerler eğitimi kapsamında hazırladığı "Askıda Kantin Projesi" uygulanmaya başladı.

Projesi ile isteyen öğrenci, kantinden alışveriş yaparken bir de ihtiyacı olabilecek arkadaşları için ürün alarak "Askıda Kantin" panosuna asabiliyor.

Okul müdürü İbrahim Özkaya, projedeki hedeflerinin çocukların yardımlaşma bilincini geliştirmek ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Projenin öğrencilerin çabasıyla ortaya çıktığını ifade eden Özkaya, "Veren elin alan elden haberi olmadığı uygulama ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın insanlara faydalı olmasını hedefliyoruz. Bu proje, öğretmen arkadaşlarımızın desteği ve öğrencilerimizin çabasıyla hayata geçti. Çocuklarımız bu projeyi oldukça sevdi. Bu proje onların gelişimine ve eğitimine katkı sağlıyor. Umarım bu proje diğer okullarda da uygulanır." dedi.

Öğrencilerin projeye ilgi gösterdiğini belirten kantin işletmecisi Erol Döner de "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın böyle bir paylaşım içerisinde olmasından son derece memnunuz. Türkiye'deki bütün okullarda böyle bir uygulamanın olmasını isteriz. Çocuklar bu konuda çok duyarlı. Bazen bir çocuğumuz 3-4 ürün askıya asabiliyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Askıda Kantin Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement