Aşkım Kapışmak Buca'da - Son Dakika
Yerel

Aşkım Kapışmak Buca'da

Aşkım Kapışmak Buca\'da

Farklı üslubu ile gerçekleştirdiği kavram sohbetleri yoğun ilgi gören Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak Bucalılarla buluşuyor.

12.12.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı üslubu ile gerçekleştirdiği kavram sohbetleri yoğun ilgi gören Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak Bucalılarla buluşuyor. Aşkım Kapışmak'ın gazeteci Aynur Tartan ile yapacağı "Kalbin Anahtarı" kavram sohbetleri 14 Aralık'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Buca'yı 'Sanat ve kültür' kenti yapma vizyonuyla birçok konser, sergi ve söyleşiye ev sahipliği yapan Buca Belediyesi, son günlerin dikkat çeken Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve gazeteci Aynur Tartan'ı Bucalılarla buluşturuyor. 14 Aralık'ta saat 20.00'de Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek "Kalbin Anahtarı" kavram sohbetlerinde gazeteci Aynur Tartan kavramları soracak, Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ise uzman gözüyle anlatacak.

Mutlu, huzurlu ve stresten uzak bir yaşama ulaşmanın ipuçlarını verecek olan Aşkım Kapışmak, küçük dramalar, egzersizler, yazılı ve sözlü farkındalık ödevleri, müzik ve görsellerle izleyenlerin kalbini iyileştirecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşkım Kapışmak Buca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement