Aşkın Bela Halleri Gaziantep'te Çekildi - Son Dakika
Güncel

Aşkın Bela Halleri Gaziantep'te Çekildi

Aşkın Bela Halleri Gaziantep\'te Çekildi

"Aşkın Bela Halleri" filminin çekimleri, 15.08.2011 Pazartesi günü itibariyle Gaziantep'te başlıyor.

16.08.2011 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılmaz Production Film & Antik Medya Grup tarafından yapılacak olan "Aşkın Bela Halleri" filminin çekimleri, 15.08.2011 Pazartesi günü itibariyle Gaziantep'te başlıyor.

Başlıca rollerini Serkan Yılmaz, Şehnaz Dilan, Ömer Duran, Ezgi Gökme, Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu ve Melis Parlak'ın paylaştığı "Aşkın Bela Halleri" filminin yönetmenliğini Güler Ülüş yapacak.

"Aşkın Bela Halleri" bir Gaziantep Projesi ve yapımıdır. Filmin güzel sürprizi ise Belediye Başkanımız Dr. Asım Güzelbey'in de misafir oyuncu olarak katkısı ve gönül desteği olacaktır.

Filmin Konusu: Üniversiteyi bitirip akademik kariyer yapma hayalleri kuran Mustafa, babasının zamansız ölümüyle Gaziantep'teki baba mesleğini "hamam işletmeciliğini" sahiplenmek zorunda kalır. Ablası Nazlı'nın da tek derdi Mustafa'yı baş göz edip Gaziantep'e bağlamaktır. Oysa Mustafa, Gaziantep'te sayıları günden güne artan sokak çocukları için "neler yapabilirim?" araştırmasındadır. Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı arasında sürekli bir koşuşturma içerisindedir. Belediye Başkanının bu çocuklar için yaptığı çalışmalardan etkilenen Mustafa, bu çocuklar için spor faaliyetleri işini üzerine alır. Bir toplumsal yara haline dönüşen "sokak çocukları" konusuna eğilmek ve çözüme katkı yolunda atılan adımları ülke geneline yaymak, sanatsal üretimin işlevsel yanını ortaya koyacağı gibi sosyal sorumluluğumuzun da gereğidir! diye düşünmekteyiz.

Mustafa, ablasının da zorlamasıyla evlendirilirken Gaziantep'in tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflamak için gelen Zero kafası sokak çocuklarıyla dolu adamı sarsacak ve kendine bağlayacaktır. Gelenekleri ile modernite arasından sıkışan Mustafa, sonu belirsiz bir yolda hızla ilerlemektedir.

Bir yanda eşi diğer tarafta Zero ve sorumluluklarını üzerine aldığı sokak çocukları… "Aşkın Bela Halleri" bir Gaziantep delikanlısının kendini arama serüvenidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Bela Halleri Gaziantep'te Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement