Aşkın Nur Yengi 'Emlak Kraliçesi' Çıktı! - Son Dakika
Magazin

Aşkın Nur Yengi 'Emlak Kraliçesi' Çıktı!

En çok ekstra alan şarkıcıların başında yer alan Aşkın Nur Yengi, kazandığı tüm birikimini emlak sektörüne yatırıyormuş.

10.03.2015 11:47  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'le Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, emlak zengini çıktı.

EMLAK KRALİÇESİ ÇIKTI

Kızını kayak öğrenmesi için getirdiğini söyleyen Yengi, en çok ekstra alan şarkıcıların başında yer alıyor. Kazandığı tüm birikimini emlak sektörüne yatıran şarkıcı, mayıs ayında iddialı bir albümü piyasaya çıkaracağını söyledi.

YENİ MODA MÜLKE YATIRIM

Aldıkları ücretleri mülke yatırarak değerlendiren ünlüler arasında bugünlerde Nurgül Yeşilçay'ın da adı sıkça anılıyor. 16 yıldır oyunculuk yapan oyuncu Nurgül Yeşilçay, birikimini İstanbul ve Bodrum'da mülke yatırdı.

"Paramparça" isimli diziyle ekrana gelen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay Levent'ten bir ofis, Haliç kıyısı ve Bağdat Caddesi'nden birer daire; Tarlabaşı'ndan yatırım amaçlı 3'er katlı iki eski bina ve Bodrum'dan villa satın aldı.

SEDA DA MÜLKE YATIRDI

Seda Sayan da oğluna aldığı mezuniyet hediyesiyle daha şimdiden geleceğe yatırım yaptı. Ünlü şarkıcı, mezuniyet hediyesi olarak 12 milyon dolarlık bina satın alarak oğlunu daha şimdiden emlak zengini yapmayı başardı.

Aşkın Nur Yengi \'Emlak Kraliçesi\' Çıktı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Aşkın Nur Yengi 'Emlak Kraliçesi' Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Emekli: Ne guzel duyada yasiyoruz iki sarki soyle iki top vur gelsin paralar o ne guzel sonrada cikiyorlar medaya o bu kadar evi var su arsasi var ne guzel dunay bizim gibi aptalarlar olursa daha cok evde alirlar arsada alirlar 22 1 Yanıtla
  • adem: gözunu torak doyursun böyle aç insanların. Bir fakirin elinden tutmazlar. 14 2 Yanıtla
  • Benn: Aferin, alın terini çarçur etmemiş... 7 4 Yanıtla
  • Fevzi: Helal olsun.Geleceğini çocuklarını düşünen akıllı bir anne.Bu ülkede yarının ne olacağı belli olmaz ama birikimin varsa hayata daha güvenle bakarsın,bence. 9 2 Yanıtla
  • a a: birazda bana gönder bu kadar para adamı bozar 6 2 Yanıtla
  • NELİ: DUYUN DA İNANMAYIN, ÇOĞUNUN AÇLIKTAN MİDESİ GURULDUYOR 1 1 Yanıtla

Advertisement