Aşkın Yazarı Kahraman Tazeoğlu Piazza'larda - Son Dakika
Güncel

Aşkın Yazarı Kahraman Tazeoğlu Piazza'larda

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza'larda imza günü etkinliklerine katılacak olan Tazeoğlu, son kitabı "Aşkla Kal"ı imzalayacak.

07.04.2016 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romantik şiirleri ve romanlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza'larda sevenleriyle buluşacak.

Bulundukları kentlerde, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak, halkın bu alandaki ihtiyaçlarına da cevap veren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, aşkın ve sevginin yazarı Kahraman Tazeoğlu'nu Şanlıurfa ve Kahramanmaraş halkıyla bir araya getirecek.

SON KİTABI "AŞKLA KAL"I İMZALAYACAK

2004 yılında Radyo Yayıncıları Derneği tarafından "En İyi Şiir Programcısı", 2006 yılında da Türkiye Yazarlar Birliği tarafından "En İyi Radyo Programcısı" seçilen Kahraman Tazeoğlu, 17 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Şanlıurfa Piazza'da, aynı gün saat 18.00'dede Kahramanmaraş Piazza'da sevenleriyle bir araya gelecek. Tazeoğlu, Piazza'larda düzenlenecek imza günü etkinliklerinde, yeni kitabı "Aşkla Kal"ı sevenleri için imzalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşkın Yazarı Kahraman Tazeoğlu Piazza'larda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement