Asla Pes Etmeyenler Kulübü'nden Eğitime Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Asla Pes Etmeyenler Kulübü'nden Eğitime Büyük Destek

Hikayelerine Yer Veren Ünlü İsimler İstinyepark D&R'da Özel Koleksiyon Kitabını İmzaladı.

05.02.2018 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK Eğitim Vakfı ve Sanofi işbirliğiyle 15 ünlünün hikayelerinin yer aldığı 'Asla Pes Etmeyenler Kulübü' kitabının imza günü D&R İstinyepark AVM'de gerçekleşti. Kitabın imza gününe Arda Türkmen, Gamze Cizreli, Lale Orta, Mehmet Turgut ve Yekta Kopan gibi birçok sevilen isim katıldı.

HAYAT BOKS RİNGİ GİBİ

Kendi hayatlarında mücadelelerden yılmayan gönüllü üyelerin bir araya geldiğini söyleyen şef Arda Türkmen, hayat bir boks ringi gibi, gördüğünü dile getirerek "Sürekli dayak yiyorsunuz ama bir gün fırsat yakalayıp kendinizi ifade edecek noktaya geliyorsunuz. O anda ringde ve kendini ifade edecek pozisyonda olmak çok önemli pes ederseniz gelen fırsatı değerlendiremezsiniz." dedi.

ÜNLÜLERDEN 'ASLA PES ETME' MESAJI

D&R ev sahipliğinde gerçekleşen imza gününde yer alan ünlü isimler, projede olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler ve umut veren nesiller için "Asla Pes Etme" mesajı verdiler. Gazeteci, yazar Yekta Kopan "Her gün yeniden bir öğrenci duygusuyla hayata uyanabilmek gerekli. Her gün o öğrenilecek şey için çaba sarf edebilmek, emek verebilmek ve emeğin karşılığını alabilmek için uğraş içine girmek pes etmemenin kendisidir" dedi.

Türkiye'nin ilk kadın hakemi olan Lale Orta ise pes ederseniz, yapmak istediğiniz hiçbir şeyin adı olmaz diyerek "Pes etmezseniz yapmak istediğiniz işin altındaki imzanız herkese yansır. O zaman yapmak istediklerinizi başarmış olursunuz." ifadelerinde bulundu. Kitabın fotoğraflarını çeken fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ise bu projede bulunmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu belirtti. İş kadını Gamze Cizreli, "Gençler asla pes etmemeleri gerektiğini, düşseler de tekrar kalkabileceklerini bilmeliler ve hayallerine sahip çıkmalılar" şeklinde konuştu. Kitap satışından elde edilecek gelirle Türk Eğitim Vakfı (TEV), 50'nci yılında 50 öğrenciye burs verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asla Pes Etmeyenler Kulübü'nden Eğitime Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement