Aslanapa AK Parti Gençlik Kolları'nda Mehmet Gökmen Bayrağı Teslim Aldı - Son Dakika
Politika

Aslanapa AK Parti Gençlik Kolları'nda Mehmet Gökmen Bayrağı Teslim Aldı

Aslanapa AK Parti Gençlik Kolları\'nda Mehmet Gökmen Bayrağı Teslim Aldı

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

11.10.2017 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede, Mehmet Gökmen başkan seçildi.

Aslanapa AK Parti binasında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Aslanapa AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahan katıldı.

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, "Kongrelerimiz birlik ve beraberlik içinde gerçekleşiyor. Hepimizin ortak derdi büyük ve bölgesinde güçlü bir Türkiye hedefi doğrultusunda bıkmadan, usanmadan yürümek. Aslanapa İlçemizde görevi Yunus Aydın kardeşimizden Mehmet Gökmen kardeşimiz görevi devraldı. Yunus Aydın kardeşimiz yine bizimle beraber el ele çalışmaya devam edecek. Rabbim utandırmasın. Aslanapa ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Aslanapa AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mehmet Gökmen, "Bizler gençler olarak ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışan oyunları görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, dünya beşten büyüktür sözünü hiç unutmadan bu dava için elimizden gelenin en iyisini, zaman gözetmeksizin yapmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.(YD - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aslanapa AK Parti Gençlik Kolları'nda Mehmet Gökmen Bayrağı Teslim Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement