Aslı Gibidir" Filminin Çekimleri Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Aslı Gibidir" Filminin Çekimleri Başladı

Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun yaptığı "Aslı Gibidir" adlı filmin çekimleri başladı.

27.09.2018 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun yaptığı "Aslı Gibidir" adlı filmin çekimleri başladı.

Filmin senaryosu Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey ve Bener Karaçor tarafından kaleme alındı.

Yapımcılığını Hann Medya'nın gerçekleştirdiği filmin çekimleri ise İstanbul'un farklı semtlerinde dört hafta boyunca devam edecek.

Filmin başrol oyuncusu Aslı İnandık'ın, 8 ayrı karakteri birden canlandırdığı filmde İnandık'a stilist Ceylan Atınç tarafında imaj çalışması yapıldı.

Komedi severlere yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nazlı Tosunoğlu, Tuna Orhan, Ahmet Olgun Sünear, Toygan Avanoğlu, Enis Arıkan, Seda Türkmen, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Kaygılaroğlu, Berkay Tulumbacı, Aslı Turanlı ve Tuğçe Karabayır yer alıyor.

Filmin konusu ise özetle şöyle:

"Aslı çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen hayalperest ve yetenekli bir kızdır. İlk üniversitesini ailesinin isteğiyle okusa da hayallerinin peşinden koşmaya karar verir ve özel bir konservatuvarın oyunculuk sınavlarını kazanır. Ailesi Aslı'nın oyuncu olmasını istemediğinden ona destek olmayacağını söyler. Çaresizce ne yapacağını düşünürken kendisini hiç bilmediği bir dünyanın içinde kendini bulur. Dublörler Kulübü, hem Aslı'nın okul parasını kazanabileceği hem de oyunculuk yeteneğini sergileyebileceği bir yerdir. Kendisi gibi sıcak, samimi ve neşeli insanların olduğu bu kulüp Aslı'nın ikinci ailesi olacak ve onlarla birlikte hayatlarının macerasına atılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Aslı Gibidir' Filminin Çekimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement