Aslı Hünel'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Aslı Hünel'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir?

Aslı Hünel\'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir?

Aynalı Tahir dizisinde canlandırdığı Tilki Ekrem karakteri ile bir döneme damgasını vuran, Türk Sanat Müziği sanatçısı Aslı Hünel'in abisi oyuncu Saruhan Hünel, merak konusu oldu. Peki, Saruhan Hünel kimdir, kaç yaşındadır?

28.12.2018 10:03  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir birlikte olduğu iş adamı Savaş Yurtsever ile 11 Nisan 2018'de dünyaevine giren Aslı Hünel'in abisi ünlü oyuncu Saruhan Hünel, kız kardeşinin düğününe katılmamıştı. Bir süre barışan kardeşlerden, Saruhan Hünel, hacca giderken havaalanından kardeşi yolcu etmişti. Peki, Saruhan Hünel kimdir, kaç yaşındadır?

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

Saruhan Hünel, 7 Ocak 1970 tarihinde İstanbul, Fatih'de dünyaya geldi. Tam adı Muharrem Saruhan Hünel olan başarılı oyuncunun Anne tarafı Bağdat'tan Türkiye'ye gelen Arap, baba tarafı ise Arnavut kökenli Selanik'lidir. Saruhan Hünel, Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel'in de abisidir. Meslek Lisesi'nde tekstil bölümü okuyan Hünel, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü kazandı ancak devam edemedi.

Aslı Hünel'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir?

MANKENLİK YAPARAK BAŞLADI

Saruhan Hünel, kariyerine mankenlik yaparak başladı. Oyunculuğa ilk adımını 20 yaşındaTRT için çekilen filmlerle atan Hünel, sonrasında şarkıcı Emrah ile birlikte 1992 yılında "Gündüzün Karanlığı", 1993 yılında "Yasak Sokaklar", 1998 yılında "Unutabilsem" dizilerinde oynadı.

Aslı Hünel'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir?

6 BÖLÜM İÇİN ANLAŞTI 170 BÖLÜMDE OYNADI

Saruhan Hünel, vatani görevini tamamladıktan sonra Aynalı Tahir dizisi ile 6 bölüm için anlaştı. Ancak dizi fenomen haline geldi ve 5 yıl devam etti. 170 bölümde rol alan Hünel, Aynalı Tahir dizisi ile şöhrete kavuştu.

Aslı Hünel'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir?

SENARİST SERGİN AKYAZ İLE EVLENDİ

Saruhan Hünel, 2003 yılında senarist Sergin Akyaz ile evlendi Çift 2010 yılında boşandı. Hünel, 2012 yılında boşandığı eşi Sergin Akyaz'ın kaleme aldığı Araf Zamanı isimli dizide Selin Ortaçlı, Sermin Hürmeriç, Burak Sergen, Hakan Ural, Kürşat Başar, Ayşe Kökçü ile birlikte rol aldı.

KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜNE KATILMAMIŞTI

Saruhan Hünel'in kardeşi Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel'in Savaş Fatin Yurtsever ile olan düğünene katılmamıştı. Kardeşler geçtiğimiz günlerde barışmıştı.

Son Dakika Magazin Aslı Hünel'in Abisi Oyuncu Saruhan Hünel Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement