Aso Başkanı Özdebir: "Nükleer Enerjide Firmalara Ciddi İş Fırsatı Var" - Son Dakika
Sektörel

Aso Başkanı Özdebir: "Nükleer Enerjide Firmalara Ciddi İş Fırsatı Var"

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasının ardından piyasaların da harekete geçeceğini söyledi. Bir grup gazeteciyle bir araya gelerek soruları yanıtlayan Özdebir, Türkiye’de üç nükleer santral planlandığını anımsattı. Özdebir, “Firmalarımızın içinde yavaş yavaş iş alanlar da var. Hem Rosatom’dan hem Türkiye’nin dışındaki başka nükleer tesislerle ilgili iş alan firmalarımız var. Hem […]The post ASO Başkanı Özdebir: “Nükleer enerjide firmalara ciddi iş fırsatı var” appeared first on Enerji Enstitüsü.

08.03.2019 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasının ardından piyasaların da harekete geçeceğini söyledi.

Bir grup gazeteciyle bir araya gelerek soruları yanıtlayan Özdebir, Türkiye'de üç nükleer santral planlandığını anımsattı. Özdebir, "Firmalarımızın içinde yavaş yavaş iş alanlar da var. Hem Rosatom'dan hem Türkiye'nin dışındaki başka nükleer tesislerle ilgili iş alan firmalarımız var. Hem yurtiçinde hem yurtdışında firmalarımıza ciddi anlamda iş çıkabilme ihtimali var. Bunun için firmalarımızı eğitmeye çalışıyoruz" dedi.

Özdebir, istihdam teşvikine ilişkin de şöyle konuştu: "Ürününü satabilen için son derece son derece cazip bir teşvik. İstihdam yüklerinin ortadan kaldırılmış olması 1 yıl süreyle, 3 ay süreyle maaşın belirli bir kısmının devlet tarafından karşılanıyor olması son derece güzel. Bunun yanında başka teşvikler de var. Bütün bunların olabilmesi için piyasaların hareket etmesi lazım" dedi.

The post appeared first on .

Kaynak: Enerjienstitusu.com

Son Dakika Sektörel Aso Başkanı Özdebir: 'Nükleer Enerjide Firmalara Ciddi İş Fırsatı Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement