Aso Teknik Koleji'nde Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Aso Teknik Koleji'nde Karne Heyecanı

Aso Teknik Koleji\'nde Karne Heyecanı

Ankara Sanayi Odası (ASO), 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ASO Teknik Koleji’nde karne heyecanı yaşandı.

19.01.2018 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sanayi Odası (ASO), 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ASO Teknik Koleji'nde karne heyecanı yaşandı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönem karne törenine katılan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

ASO 1. OSB Konferans Salonunda düzenlenen karne törenine ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 1.OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, ASO Eğitim Vakfı Üyeleri, ASO Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldı. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, karne töreninde yaptığı konuşmada bir eğitim-öğretim döneminin ilk perdesini geride bırakmanın öğrenciler için büyük bir heyecan olduğunu dile getirdi. ASO Teknik Koleji'nde Türkiye'yi geleceğe taşıyacak nesilleri donanımlı şekilde yetiştirmek istediklerini belirten Özdebir, "Gençler arasındaki işsizlik oranı çok yüksek. Gençlerimiz işsizlikten yakınıyor. İşletmelerimiz ise nitelikli eleman bulmakta sıkıntı çekiyor. Üretimin heyecanı ve ruhunu meslek okullarına aktaramazsak, ihtiyacımızı karşılayacak insanların yetişmesini bekleyemeyiz. Bugün tüm işletmelerimizin beceri sahibi ve ahlaklı gençlere ihtiyacı var. Hepiniz çok çalıştınız, yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Hepinize iyi tatiller diliyorum" diye konuştu.

ASO Teknik Koleji'nde 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci döneminde 417 öğrenci karne alırken dereceye giren öğrencilere Başkan Nurettin Özdebir tarafından çeşitli hediyeler verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aso Teknik Koleji'nde Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement