Assouline'den Yeni Kitaplar - Son Dakika
Güncel

Assouline'den Yeni Kitaplar

Assouline\'den Yeni Kitaplar

Assouline'nin Yeni Kitapları raflardaki yerini aldı

06.03.2015 10:33  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bordeaux Legendary Wines

Bordeaux, yüzyıllara yayılan geçmişi ile dünyanın en ünlü şarapçılık bölgelerinden biri... Dünyaca ünlü şarap uzmanı Michel Dovaz, Bordeaux Legendary Wines kitabında 17. yüzyıldan başlayarak bu eşsiz bölgenin ve şaraplarının izini sürüyor. Şarap tutkunları için vazgeçilmez bir kaynak niteliği de taşıyan bu kitap Dovaz'ın Bordeaux şaraplarının yapımına dair ipuçları ve şişelerin özel fotoğrafları eşliğinde tadım notlarının yer aldığı bir ayrıcalıklı bir katalog ile tamamlanıyor.

Food & Life

Dünyaca ünlü şef Joél Robuchon eşsiz birikimini, 35 yıldır prestijli üniversitelerde ders veren profesör ve akupunktur uzmanı Nadia Volf'un katkıları ile Food & Life kitabında Assouline okuyucuları ile buluşturuyor. Birbirinden özel görseller eşliğinde hangi besinin ne ile tüketilmesi gerektiğinden, birbiriyle en çok yakışan lezzetlere kadar birçok ipucunu bir arada sunan Food & Life kitabı, içinde yer alan özel tarifler ile de gurmeler ve sağlıklı beslenme tutkunlarına keyifli ve lezzetli bir bakış açısı sunuyor.

Celebrity Cocktails

Brian Van Fladern, taze ve egzotik malzemeler kullanarak yaptığı kokteylleri ile üç Michelin yıldızı sahibi dünyaca ünlü bir miksolog. Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan ödüllü Craft Cocktails ve Vintage Cocktails kitaplarının da yazarı olan Fladern, şimdi de Celebrity Cocktails kitabında okuyucularını baş döndüren tatlar arasında ilham veren bir yolculuğa davet ediyor. Bu özel kitap Humprey Bogart'tan Dean Martin'e, Elizabeth Taylor'dan Charlie Chaplin'e kadar birçok ünlü Hollywood yıldızının en sevdiği kokteyl tariflerini lezzet tutkunları ile buluşturuyor.

Vintage Cars

Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan Vintage Cars kitabı, otomobil tutkunlarını ve koleksiyonerlerini Birinci Dünya Savaşı ve 1960'lar arasında yapılan unutulmaz otomobiller ile buluşturuyor. Los Angeles Petersen Otomotiv Müzesi eski direktörü ve Amerika Birleşik Devletleri genelinde yedi önemli otomobil sergisinde misafir küratör olarak görev yapan Ken Gross'un imzasını taşıyan Vintage Cars, Ferrari'den Bugatti'ye, Bentley'den Aston Martin'e kadar 100'den fazla rüya otomobili dünyaca ünlü fotoğrafçı Laziz Hamani'nin çarpıcı fotoğrafları eşliğinde adeta ölümsüzleştiriyor.

The World Of Departures

Seyahatten sanata, kültürden tasarıma kadar lüksü ve şıklığı okuyucuları ile buluşturan Departures dergisi 25. yılını Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan The World Of Departures kitabı ile taçlandırıyor. Derginin 25 yıla ait en çarpıcı kapakları, ödüllü makaleleri, en sürükleyici fotoğrafları bu özel kitapta okumayı, gezmeyi, tatmayı ve keşfetmeyi sevenler için bir arada sunuluyor.

Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels güzelliği, mükemmelliği ve gizemi en şık haliyle anlatır. Tasarımlarında ustalıkla sadeliği, doğa ile görkemi harmanlayan Van Cleef & Aprpels'in göz kamaştıran tasarımları, bu özel kitapta Assouline ayrıcalığı ile sunuluyor. Van Cleef & Arples kitabı, sanat tarihçisi, arkeolog ve etnik sanat uzmanı Bérénice Geoffroy-Schneiter'ın usta kalemi ve markanın daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları eşliğinde özel kabında mücevher meraklıları ile buluşuyor.

Krug by Krug Lovers

1843'te Almanya Mainz'den Fransa'ya gelen Johann-Joseph Krug tarafından kurulan, dünyanın en sevilen ve prestijli şampanyalarından Krug, bugün ailenin altıncı kuşağı tarafından Champagne'da kendi bağlarında üretiliyor. Krug by Krug Lovers kitabı, Boni de Castellane ve Ernest Hemingway'den Serge Gainsbourg ve Karl Lagerfeld'e kadar dünyanın dört bir yanından Krug tutkunlarının anekdotlarını Krug'un geçmişten günümüze daha önce hiç bir yerde görülmemiş birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde sunuyor.

Backstage Cirque du Soleil

Quebec'te 1984 yılında kurulan Cirque du Soleil canlı, yaratıcı ve renkli performansları ile her gösterisinde milyonlarca izleyiciyi büyülüyor. Masalsı şovları ile dünyaca ünlü bu sanat topluluğu kuruluşunun 30. yılını Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan özel bir kitapla kutluyor. Backstage Cirque du Soleil kitabı, okuyucuları bu rüya sirkinin perde arkasına götürüp, onlara Cirque du Soleil'i çok özel bir perspektiften keşfetme imkanı sağlıyor. Ödüllü fotoğrafçı Véronique Vial'in birbirinden çarpıcı fotoğrafları ve Cirque du Soleil'in kurucusu Guy Laliberté'nin ön sözü ile renklenen Backstage Cirque du Soleil kitabı trade ve special olmak üzere iki ayrı versiyonda sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Assouline'den Yeni Kitaplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement