Assouline Soınbahara Merhaba Diyor - Son Dakika
Güncel

Assouline Soınbahara Merhaba Diyor

Assouline Soınbahara Merhaba Diyor

Assouline birbirinden yeni ve özel içerikteki kitapları ile sonbahara merhaba diyor.

12.09.2013 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Assouline Bebek ve Nişantaşı City's mağazalarında modadan mimariye, sanattan seyahate, hobiden gastronomiye dünyanın en sofistike kitaplarını okuyucuları ile buluşturan ve okuma zevkini tamamlayan stil sahibi objelere ev sahipliği yapan ünlü yayınevi Assouline, birbirinden yeni ve özel içerikteki kitapları ile sonbahara merhaba diyor.

Elie Saab

Narin el nakışları, değerli malzemeler ve sofistike bir kültürün izlerini taşıyan masalsı tasarımlar... Büyüleyici tarzı ile dünyanın sayılı moda tasarımcıları arasında yer alan Elie Saab'ın tasarım yolculuğuna ait eşsiz detaylar ile hazırlanan Elie Saab kitabında moda tutkunlarıyla buluşuyor. İlk elbisesini 9 yaşındayken kız kardeşi için diken ve ilk butiğini Beyrut'ta açan Saab çarpıcı tasarımları ile dünyada birçok kadının başını döndürüyor. Beyonce'den Catherina Zeta Jones'a, İsveç Prensesi Victoria'dan Ürdün Kraliçesi Raina'ya kadar birçok ismin tercihi olan Eli Saab ile moda, yaratıcılık ve ilham dolu bir yolculuğa hazır mısınız?

The Luxury Collection Hotel Stories

Assouline'in sevilen serilerinden Hotel Stories ailesine yeni katılan The Luxury Collection Hotel Stories, dünyanın en lüks ve egzotik otellerinin daha önce anlatılmamış hikayelerini bambaşka bir bakış açısıyla birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde sunuyor. New York'tan Buenos Aires'e Dubai'den Venedik ve İspanya'ya kadar mimarisi ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile isim yapmış 80'den fazla otelin yer aldığı The Luxury Collection Hotel Stories, tarih ve seyahat tutkunlarının ilham kaynağı olmaya aday...

Women In Art: Figures Of Influence

Çağdaş sanatın önde gelen kadınlarının, ünlü fotoğrafçı Reed Krakoff'un objektfinden siyah beyaz portreleri ile taçlanan Women In Art: Figures Of Influence kitabı, sanat dünyasında kadın gücüne benzersiz bir bakış açışı sunuyor. Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan bu özel kitap Almine Rech Picasso'dan Dominigue Levy ve Marienne Boesky gibi önemli figürlerin zeka, yaratıcılık ve yeteneklerin ayna tutuyor.

Coca-Cola Set Of Three: Film, Music, Sport

Yüzyılı aşkın süredir modern kültürün mihenk taşlarından biri olan Coca-Cola'nın renkli ve eğlenceli yüzü bu kez Coca-Cola Set Of Three: Film, Music, Sport kitabında meraklıları ile buluşuyor. Coca-Cola Set Of Three: Film, Music, Sport kitabı bu ikonik markanın film, müzik ve spor dünyasına katkılarını kutluyor. Ridley Scott, LeBron James ve Quincy Jones gibi alanında saygın isimlerin önsözleri ile taçlanan kitap geçmişten günümüze içinde Coca-Cola karelerinin bulunduğu anları birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde sunuyor. Assouline'in en çok satan memoire serisinde yer alan ve sınırlı sayıda basılan Coca-Cola Set Of Three: Film, Music, Sport kitabı sadece koleksiyonerlerin değil Amerikan kültürüne meraklı tüm kitapseverlerin vazgeçilmezi olmaya aday...

Impossible Collection Of Motorcycles

Yirminci yüzyılın olağanüstü motosikletleri Impossible Collection Of Motorcycles kitabında tüm şıklığı ve çarpıcılığı ile bir araya geliyor. Ödüllü endüstriyel tasarımcı Ian Barry'nin kaleminden, birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde özel kutusunda sunulan bu anıtsal kitap okuyucuları motosiklet dünyasında büyülü ve heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor.

Trees in Focus

17 yaşında Amazon Yağmur Ormanları'nda Canele Kabilesi ile yaşamış Brezilya'lı moda tasarımcısı Anne Fontaine, 2011 yılında kendi adına kurduğu vakıf ile Brezilya'nın Maca Atlantika Ormanları'nı yok olmaktan korumayı, gezegenimizi ağaçlandırmayı ve dünyayı tekrar ormanlarla dolu daha yaşanılır bir hale getirmeyi amaçladı. Anne Fontaine Vakfı bu kutsal amaçtan yola çıkarak 2013 yılında aralarında Martine Frank, Pamela Hanson, Peter Knapp ve Antoine Verglas gibi isimlerinde yer aldığı fotoğrafçıların objektifine yansıyan çarpıcı ağaç fotoğraflarından bir sergi açtı. Assouline ayrıcalığı ile yayınlanan Tress in Focus kitabı, Anne Fontaine Vakfı'nın kutsal amacına destek olarak bu anlamlı sergiye ait 40 özel fotoğrafı Brezilyalı çevreci ve siyasetçi Marina Silva'nın önsözü ile ölümsüzleştiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Assouline Soınbahara Merhaba Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement