Assouline Yeni Yıla Özel Stil Sahibi Hediye Önerileri Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Assouline Yeni Yıla Özel Stil Sahibi Hediye Önerileri Sunuyor

Assouline Yeni Yıla Özel Stil Sahibi Hediye Önerileri Sunuyor

Assouline, yeni yıla özel olarak hazırladığı hediye seçenekleri ile sevdiklerine farklı bir hediye vermek isteyenler için ilham kaynağı oluyor.

09.11.2013 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Moda, mimari, sanat, seyahat, gastronomi alanında hemen her konuda dünyanın en sofistike kitaplarını okuyucuları ile buluşturan, okuma zevkini tamamlayan birbirinden özel stil sahibi objelere ve mumlara ev sahipliği yapan Assouline, yeni yıla özel olarak hazırladığı hediye seçenekleri ile sevdiklerine farklı bir hediye vermek isteyenler için ilham kaynağı oluyor.

Assouline ustalığı ve bakış açısı ile hazırlanmış kitaplar, yaratıcılık, şıklık ve ilhamın buluştuğu ayrıcalıklı objeler, mumlar ve okuma zevkini tamamlayan özel parçalar arasından yapacağınız seçimler ile yeni yılda sevdiklerinize yıllarca saklayabileceği değerli bir hediye verebilirsiniz.

Sevdiklerinizin kütüphanesi için Assouline'den yepyeni kitaplar

Sanatseverler için bir ilham kaynağı 'Suzanne Syz Art Jewels'

Ünlü mücevher tasarımcısı Suzanne Syz, efsanevi sanatçı Andy Warhol, Jean Michel Basquiat, Julian Schnabel, Francesco Clemente ve Jeff Koons gibi isimlerle yaptığı çalışmaların etkisi ile kendine özgü ve etkileyici bir tarz yarattı. Tasarımlarında kullandığı cesur renkler, geleneksel olmayan malzemeler ve cüretkar kompozisyonları ile Suzanne Syz bugün Elizabeth Taylor, Princess Glora von Thurn, Francesca von Habsburg Thyssen ve Michelle Yeoh gibi seçkin isimlerin tercihi haline geldi. Assouline ayrıcalığı ile Syz'ın en görkemli tasarımlarının çarpıcı fotoğrafları eşliğinde hazırlanan, ünlü tasarımcının özgün bakış açısını, sınırsız özgürlük anlayışını ve yaratıcılığını derinlemesine inceleyen bu kitap takı ve sanat meraklıları için bir baş yapıt olmaya aday.

Keyifli seyahatlerde iyi bir yol arkadaşı 'The Luxury Collection Hotel Stories'

National Geographic Fransa ve Conde Nast Traveller'a ek olarak, yazdığı seyahat kitapları ile de tanınan Francisca Matteoli, Hotel Stories kitabında dünyanın en çok merak edilen otellerini ve hikayelerini usta ve keyifli bir dille anlatıyor. Hotel Stories kitabında Roma'dan Hong Hong'a Şili'den Meksiya'ya kadar birçok otel geçmişi, etkileyici fotoğrafları ve ünlü isimlere ait gizemli hikayeleri eşliğinde okuyucular ile buluşuyor. Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan bu özel kitap ile daha önce bilinmeyen maceralara, siyasi entrikalara, çarpıcı ve eğlenceli anılara tanıklık etmeye hazır olun.

Mücevher meraklıları için 'Bulgari Serpenti Collection'

Göz kamaştırıcı ve büyüleyici bir arzu nesnesi... 1940'lı yıllardan bu yana yılan şeklinde bilezik ve saatler Bulgari'nin sembollerinden biri haline geldi. Bulgari Serpenti Collection kitabı, bu ölümsüz koleksiyonun tüm seçkinliğini, zarafetini ve zengin mirasını gözler önüne seriyor. Assouline ayrıcalığı ve birbirinden büyüleyici fotoğraflar eşliğinde hazırlanan bu anıtsal kitap okuyucuları Bulgari'nin bilgelik, güzellik ve yaratıcılık dolu serüveni ile buluşturuyor.

Motosiklet aşıkları için bir başucu kitabı 'Impossible Collection Of Motorcycles'

Yirminci yüzyılın olağanüstü motosikletleri Impossible Collection Of Motorcycles kitabında tüm şıklığı ve çarpıcılığı ile bir araya geliyor. Ödüllü endüstriyel tasarımcı Ian Barry'nin kaleminden, birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde özel kutusunda sunulan bu anıtsal kitap okuyucuları motosiklet dünyasında büyülü ve heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor.

Birbirinden keyifli içerikleri ile Assouline 'Survival Kit' serisi

Moda, sanat, tasarım ve yaşam konularında hazırlanmış Assouline kitap setleri ile sevdiklerinize yeni ve bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayıp, unutulmaz bir hediye vermeye ne dersiniz? Survival Kit: Design; Survival Kit: Fashion; Survival Kit: Art ve Survival Kit: Lifestyle olmak üzere birbirinden farklı konulardan oluşan bu eşsiz setler arasından sevdiklerinizin ilgi alanına giren 4 kitabı seçip şık kutusu içinde hediye edebilirsiniz.

Tasarımı ile büyüleyen objeler, eşsiz kokuları ile mumlar, okuma zevkini tamamlayan özel parçalar ile sevdiklerinize ölümsüz bir hediye verin

Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün'den her biri birer sanat eseri olan el yapımı tasarımlar, vintage parçalar ve şık objeler Assouline'de sizi bekliyor

Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün'ün kaplumbağaların bilgeliğine olan inancından yola çıkarak Assouline'e özel olarak sınırlı sayıda hazırladığı İstanbul Koleksiyonu'na ait eşsiz parçalar sevdiklerine değerli ve anıtsal bir hediye arayanları büyüleyecek. Çeşitli boylarda şekerlikler, şamdanlar, orkide saksıları, büyüteçler, şampanya kovaları, büyük sahanlar ve çanaklardan oluşan bu özel koleksiyonun tamamının el yapım olması ve kültürümüzü yansıtan geleneksel teknikler kullanılarak hazırlanması her birinin ayrı birer sanat eseri olmasını sağlıyor. Assouline ayrıcalığı ile dünyanın en ünlü eksperleri tarafından özel olarak üretilen Assouline mumları ise bu özel koleksiyonun şamdanları ile sevdiklerinizin yaşam alanlarına şık, sofistike ve ayrıcalıklı bir hava katıyor.

Assouline'de ayrıca özel tasarım not kartlarından, büyüteçlere zarf açacağından birbirinden şık objelere ve okuma keyfini tamamlayan vintage parçalara kadar birçok farklı hediye seçeneği de sizi bekliyor.

Assouline Millefeuille Kitaplık ile mini bir kütüphane yaratın…

Asouline tarafından özel olarak tasarlanan ve beş ayrı raftan oluşan Millefeuille kitaplık ile sevdiklerinize mini bir kütüphane hediye etmek ister misiniz? Moda, sanat, tasarım gibi birçok konuda hazırlanmış Assouline kitaplarından sevdiklerinizin ilgi alanına uygun olan beş tanesini Millefeuille'ün raflarına yerleştirebilirsiniz.

Şık ve kullanışlı bir çanta Assouline Book Bag

Assouline tarafından tasarlanan, şık olmasının yanı sıra son derece kullanışlı olan Assouline Book Bag'ler hem kadın hem de erkekler için harika bir hediye seçeneği. Gerçek deriden üretilen, Didot yazı tipi kabartmalı bu çantalar sevdiklerinizin şıklığından ödün vermeden kitap, diz üstü bilgisayar ya da diğer önemli eşyalarını yanlarında taşımalarına imkan veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Assouline Yeni Yıla Özel Stil Sahibi Hediye Önerileri Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı
    11:46 Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarını aldı. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirdi ve olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak
    11:45 Muğla'da sağlık personeli hastaları oy kullanma merkezlerine taşıyacak

    Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde hastanede yatan ve evde sağlık hizmeti alan yatağa bağımlı seçmenlerin oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için 227 sağlık personeli, 74 araç ve 235 sağlık personeli görevlendirdi. Hastalar, ambulanslar ve hasta nakil araçlarıyla oy verecekleri merkezlere transfer edilecek ve oy kullanma sürecinde sağlık personeli refakat edecek.

  • Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti
    11:44 Emet ilçesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri iftar programında ilçe protokolünü misafir etti

    Emet ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, düzenledikleri iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. Kaymakam, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Savcıları ve daire müdürleri, öğrencilerle birlikte iftar yaparak bir araya geldi. İftar sonrası yapılan sohbette protokol üyeleri, öğrencilere hedef belirleme ve disiplinli çalışma konusunda tavsiyelerde bulundu.

  • Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor
    11:43 Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor

    Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor. Hüseyin Demir, izleyicileri de oyuna dahil ederek oyunlarının katılımcı olmasını sağlıyor. Gösterilerini halka açık ve ücretsiz düzenleyen Demir, oyunu kendi tasarladığı dekorlarla sahneliyor. Dijitalleşme karşısında organik bir örnek sunan Demir, temsillerinin hem çocukları hem de yetişkinleri etkilediğini belirtiyor.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.


Advertisement