Asuman Dabak İçin Polis Harekete Geçti - Son Dakika
Güncel

Asuman Dabak İçin Polis Harekete Geçti

Asuman Dabak İçin Polis Harekete Geçti

Tavuk restoranı açmaya çalışırken 2,5 milyon lira dolandırıldığını söyleyerek savcılığa başvuran tiyatro sanatçısı Asuman Dabak, Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü binasında şikayetiyle ilgili ifade verdi.

20.11.2013 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavuk restoranı açmaya çalışırken 2,5 milyon lira dolandırıldığını söyleyerek savcılığa başvuran tiyatro sanatçısı Asuman Dabak, Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü binasında şikayetiyle ilgili ifade verdi. İfadesinde bir çetenin kurbanı olduğunu söyleyen Asuman Dabak'ı dolandırdığı iddia edilen kişilerin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

"Pis Yedili" dizisinin oyuncusu Asuman Dabak, İ.D. tarafından dolandırıldığını söyleyerek savcılığa başvurmuştu. Tavuk restoranı açmak için İ.D.'nin teklifini kabul eden ünlü sanatçı 20 yıllık birikimi olan 2,5 milyon lirasının dolandırıldığını söylemişti. Asuman Dabak, sözde iş kurmak için kendisinden alınan çeklerin başkalarını verildiğini söyleyerek İ.D.'den şikayetçi olmuştu.

Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne avukatı ile birlikte gelen Asuman Dabak, şikayetiyle ilgili polise ifade verdi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde savcılıkta verdiği ifadeyi tekrarlayan Asuman Dabak'ın Tekirdağ'da yaşayan İ.D.'nin adres ve telefonlarını polise verdiği öğrenildi.

Polis Asuman Dabak'ı dolandırdığı iddia edilen İ.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu amaçla Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'yle irtibata geçilerek İ.D.'nin yakalanması istendi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü belirtildi.

AA(HE) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asuman Dabak İçin Polis Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement