Asuman Krause ile Wıpe Out Heyecanı Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Asuman Krause ile Wıpe Out Heyecanı Kayseri'de

Asuman Krause ile Wıpe Out Heyecanı Kayseri\'de

Türkiye'de ve dünyada milyonlarca izleyicisi olan Wipe Out isimli yarışma, özel parkuruyla televizyondan sonra Forum Alışveriş Merkezlerinde düzenleniyor.

02.06.2012 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ve dünyada milyonlarca izleyicisi olan Wipe Out isimli yarışma, özel parkuruyla televizyondan sonra Forum Alışveriş Merkezlerinde düzenleniyor. Yarışma için Kayseri'ye gelen Asuman Krause, kendisine ikram edilen pastırmayı elinde tutarak, "Bülent Ersoy olsa şimdi ne güzel yerdi löp löp" dedi.

1-10 Haziran tarihleri arasında Forum Kayseri'ye kurulan Wipe Out parkurunda düzenlenen yarışma öncesi basın mensupları ile bir araya gelen sunucu Asuman Krause, ikram edilen pastırmayı görünce, "Bülent Ersoy olsa şimdi ne yerdi löp löp" dedi. Ardından pastırmanın tanıtımını yapan Krause, "Şimdi genel kanı çemen yok kokarmış falan filan. ya bu pastırmanın çemensizi olur mu? Pastırmayı yiyorsan adam gibi, delikanlı gibi çemenlisini yiyeceksin" diye konuştu.

Pastırma siparişleri aldığını da söyleyen Krause, "Dünya kadar siparişim var. Yanıma ne kadar çok pastırma alabiliyorsam alacağım. Çok sipariş var" dedi. Krause, konuşmasının ardından basın mensuplarına pastırma ikram etti.

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel ise, "Forum Kayseri olarak yapılan aktivite ve etkinlikleri Kayseri'ye getirip burada yaşatmak istiyoruz. Wipe Out projesi önümüze geldiği zaman çok fazla düşünmedik. Bütün Forumlarda Wipe Out yapılacak" şeklinde konuştu.

Wipe Out heyecanını ilk defa Asuman Krause eşliğinde deneyen Forum Kayseri ziyaretçileri ise heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşadı. Kıran kırana geçen mücadeleler sırasında Asuman Krause, Forum Kayseri ziyaretçileriyle röportajlar yaparak Wipe Out coşkusunu doruğa çıkardı. Esprili sunumuyla Wipe Out parkurunda keyifli anlar yaşatan Asuman Krause'ye Kayserililer büyük ilgi gösterdi.

1-10 Haziran tarihleri arasında Forum Kayseri'de devam edecek yarışmada, Wipe Out parkurunu en hızlı bitiren kişiye bin TL değerinde hediye çeki verilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asuman Krause ile Wıpe Out Heyecanı Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement