Asus 2221ınth-B016k Aıo İ3-4130 4gb 1tb 21.5" W8 - Son Dakika
Teknoloji

Asus 2221ınth-B016k Aıo İ3-4130 4gb 1tb 21.5" W8

Asus 2221ınth-B016k Aıo İ3-4130 4gb 1tb 21.5" W8

Asus 2221ınth-B016k Aıo İ3-4130 4gb 1tb 21.5" W8 Özellikleri.

15.07.2014 02:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Asus 2221INTH-B016K Genel Özellikleri

    All-in-One Geliştirilmiş Performans

    • Mevcut Windows 8 Pro veya diğer sürümler
    Intel ® 4. nesil Core ® processer
    • Optimize video deneyimi için NVIDIA GT720M Intel ® vPro ™ teknolojisi: Built-in daha fazla koruma için güvenlik (Q87 modeli için)
    • Gelişmiş veri koruma için Trusted Platform Module
    • Dahili HDMI-çıkış portu, HDMI port-in, COM port (Q87 modeli için), VGA-out port (Q87 modeli için) çok yönlü bir uygulama sağlar.

    Daha hızlı, daha güçlü ve daha verimli

    ASUS All-in-One PC ET2221INTH Intel tarafından desteklenmektedir ® desteği ile 4. nesil Core ™ işlemci yapmayı tercih ne olursa olsun duyarlı çoklu görev performansı ve enerji verimliliği için DDR3 bellek 8GB'a kadar.

    10 noktalı çoklu dokunmatik ekran

    ASUS All-in-One PC ET2221INTH tam 10 parmak multi-touch özelliği ile geleneksel iki parmak multi-touch aşarak, çoklu dokunmatik etkileşim teknolojik bir sıçrama sağlar. Bu dokunmatik ekran deneyimini optimize, yeni dokunmatik tabanlı Windows 8 UI düzgün kontrol sunuyor. , To-zoom-çimdik görüntüleri döndürmek ve web sayfalarında gezinmek, tüm kolaylığı ile..

    Optimize video deneyimi için NVIDIA GT720M ile iş Sınıf Grafik

    Mükemmel görsel deneyimler sağlayan, 1GB VRAM ile güçlü NVIDIA GT720M grafik kartı ile Silahlı. ET2221INTH büyük bir kararlılık ve dayanıklılık güvenebileceğiniz, garantili uzun ömrü ve gelişmiş üretkenlik teşvik son derece yönetilebilir bir kullanıcı arayüzü sunuyor. ET2020I Serisi ayrıca sorunsuz bir şekilde iş ortakları ile bağlı tutmak için 802.11b/g/n Wi-Fi ve entegre web kamerası ve mikrofon bulunuyor..

    Intel ® Small Business Advantage - Streamline PC Bakım ve Güvenlik

    ASUS All-in-One PC ET2221INTH Intel ® Small Business Advantage, benzersiz güvenlik ve verimlilik yetenekleri sağlamak için donanım, yazılım ve firmware oluşan bir bilgisayar platformu sunmaktadır. Özellikle sizin bilgisayarınızda işinizi değil, odaklanmak için izin BT kolaylaştırır, bir yönetilen bilgisayar ortamına sahip olmayan küçük işletmeler için dizayn edilmiştir. Yazılım Monitör, Veri Yedekleme ve Geri Yükleme, USB Blocker, PC Health Center, Enerji Tasarrufu: Intel ® SBA güvenliği ve verimliliği düzenlemenize yardımcı olmak için beş uygulamaları içerir..

    Windows 8 Pro - İşletmeler için Hazır

    Windows 8 Pro, küçük ve orta ölçekli işletmeler için ve tüm performans veya seçimden ödün vermeden, verimlilik, güvenlik ve hareketlilik yeni seviyeleri sunuyor. Kolayca şirket ağlarına, go, şifrelemek veri erişim dosyaları, ve daha bağlanmak için yardımcı gelişmiş özellikleri sağlar. Windows 8 Pro, iş ve yaşam ile uyumlu için inşa edilmiştir..

    Şık, ergonomik ve yerden tasarruf sağlayan tasarım

    ASUS All-in-One PC ET2221I Serisi kullanıcılara ergonomik bir görüntüleme konumu vermek için 45 ° 15 ° 'ye kadar eğilebilen bir 21,5 "Full HD LED-arkadan aydınlatmalı ekran ile spor eşsiz bir yer tasarrufu fotoğraf çerçevesi esinlenen tasarımı,. Onun akıllı ve şık tasarımı aynı zamanda bir taşıma kolu olarak kullanılabilecek bir gümüş standı verir ve aynı zamanda bir girift tasarlanmış hoparlör örgü bulunmaktadır..

    COM portu, USB 3.0 ve VGA çıkışı bağlantı noktası * Rahat Bağlantı

    Projektörler perakende barkod okuyucu ve POS sistemleri için okulda - All-in-one PC ET2221I Serisi, kolay bağlantı için tasarlanmış bir COM portu, USB 3.0 portu ve VGA bağlantı noktası ile donatılmış, ET2221INTH kolayca diğer ticari cihazlara bağlayabilirsiniz. Ek COM portu daha esnek kullanımını sağlayan cihazlar çok çeşitli destekler -. Giderek genişleyen işletmeler için idealdir.

    HD Audio/ Video İletim için HDMI ve HDMI çıkışı Limanlar

    HDMI ve HDMI-çıkış portu ile, ET2221I Serisi en iyi kalitede dosyalarınızı sunmak için izin, High-Definition görsel-işitsel içeriklerin iletimini sağlayan, sıkıştırılmamış dijital video ve ses kalitesi sağlar..

    Hiç bir All-in-one PC üzerinde En İyi Ses

    ASUS SonicMaster Premium teknolojisi ASUS Golden Ear ekibi tarafından geliştirilen bir ses-optimize teknolojisidir. Bu, gelişmiş netlik, yüksek sesle hacmi ve ses ayrıntıları sunar yenilikleri bir dizi sahiptir. ASUS SonicMaster Premium müzik, video, konuşma ve kayıt için, pürüzsüz, zengin ve detaylı ses sağlar..

    F9 Tek Tuşla Kurtarma

    F9 tuşuna özgün çalışma durumuna PC'nizi geri yüklemek için kurtarma bölümünü kullanmanızı sağlar. Veri dosyaları kopyalayarak ve sistem kurtarma bölümünü kullanarak önce herhangi bir özel yapılandırma ayarları not gereklidir adrestir.

    Duvara monte Tasarım

    Opsiyonel ASUS duvar montaj uyumlu montaj noktaları ve VESA ET2221INTH herhangi bir ortamda ideal bir uyum yapma, masa veya tezgah için yer tasarrufu, herhangi bir duvara kolay montaj sağlar sertifikalı..

    Sadece Tak Kolayca TV izlemek ve oyun

    ET2221 Serisi, gerçek 1080p video oynar ve bir hibrit dijital/ analog TV alıcısı dahili ideal bir TV bir yedek alma özelliğine sahiptir.

    ASUS WebStorage: 32GB boş alan kadar

    Resim, müzik ve 3 yıl için 32GB boş alan ile film paylaşmak, kablosuz birden fazla cihaz arasında dosya paylaşımı. Bir anahtar kelime arama ile, hiçbir zaman, ilgili dosyaları bulabilirsiniz. Tutanak ve snap shot ile önemli toplantı notları, upload ve daha sonra herhangi bir cihaz üzerinde erişebilirsiniz..

    Intel ® vPro ™ teknolojisi: Dahili güvenlik daha fazla koruma için

    Dahili Intel ® vPro ™ Teknolojisi bulutu ya da sanal ortamlarda çalışan kullanıcıları tehdit zor-algılamak, delici rootkit ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korur. Intel ® vPro ™ Teknolojisi donanım gömülü olduğundan, onun yetenekleri erişilebilir ve sabit disk, işletim sistemi ve yazılım uygulamaları-öncesi bir önyükleme ortamından ayrı olarak yönetilir.



    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Asus 2221ınth-B016k Aıo İ3-4130 4gb 1tb 21.5' W8 - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement