Aşut'tan Milli Eğitim Müdürü Koca'ya Kutlama - Son Dakika
Güncel

Aşut'tan Milli Eğitim Müdürü Koca'ya Kutlama

Aşut\'tan Milli Eğitim Müdürü Koca\'ya Kutlama

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, eğiticilerin niteliklerinin artırılması konusunda gösterilen vizyondan ötürü Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı kutladı.

30.12.2017 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, eğiticilerin niteliklerinin artırılması konusunda gösterilen vizyondan ötürü Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı kutladı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Ana Eylem Eğitimi Personel Hareketliliği Projeleri 2016-2017 başvuru dönemlerinde Türkiye'de projesi en fazla kabul edilen il olma başarısı gösterdi. 2017 başvuru sonuçlarına göre 22 asil, 15 yedek olmak üzere toplamda 37 proje ile KA1 okul eğitimi alan Mersin'de 29 Aralık 2017 tarihi itibariyle 5 bin 578 öğretmen AB ülkelerinde eğitim-öğretim fırsatı yakaladı. Hazırlanan projeler aracılığıyla Mersin'e 1 milyon 23 bin 66 Avro hibe sağlandı. Mersin'de faaliyetlerini sürdüren okullar mevcut sorun olarak belirledikleri problemlerin çözümü için yurtdışı hareketlilik kapsamında kurs, işbaşı eğitim ve bir öğretmen görevlendirmesi faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Sağlanan başarıların ardından bir kutlama mesajı yayınlayan MTSO Başkanı Aşut, "Hedeflerimize ulaşabilmemizin yolu nitelikli eğitimden geçiyor. Bu nedenle eğitime yönelik yürütülen her çalışma ülkemiz için, geleceğimiz için büyük önem taşıyor. Bu noktada eğitim alanında Mersin'imizin gösterdiği başarılar gerek iş dünyamız gerekse kentimiz için ayrıca anlamlı. İş dünyası olarak her zaman vurguladığımız eğiticilerin eğitimi ve eğiticilerin niteliklerinin artırılması konusunda bu vizyonu gösteren Mersin Milli Eğitim camiasını, değerli Müdürümüz Adem Koca şahsında kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aşut'tan Milli Eğitim Müdürü Koca'ya Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement