Atabay, Orman Projesine Açıklık Getirdi - Son Dakika
Yerel

Atabay, Orman Projesine Açıklık Getirdi

Atabay, Orman Projesine Açıklık Getirdi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

18.11.2016 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay gündeme dair konularla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü'nün dile getirdiği orman projesiyle ilgili yöneltilen soruya yanı veren Atabay "Bizim ağaçlandırma noktasında dediğimiz iki yer var; bunlar 15740 ve 15741 parseller; 15740 parsel 267 bin dönüm, 15741 parsel ise 450 dönümlük yer. Biz Orman Bölge Müdürlüğü ile protokolümüzde bu yerlerin mera yeri olduğunu ve buranın ağaçlandırma çalışması noktasında taraf olduğumuzu söyledik. AK Partinin projesi nedir bilmem; telefon açıp sorsalardı öğrenirdik bilgim yok. Bizim onlardan proje falan çaldığımız yok. Biz zaten bu tür projelere destek oluruz köstek olduğumuz falan da yok. Ben, bana aktarılan bilgiyle konuşurum. Biz bu memlekete ağaç dikenin yanında oluruz."dedi.

"MAKİNE PARKI GÜÇLENDİRİLECEK"

Didim Belediyesinin makine parkının güçlendirilmesi konusunda adım attıklarını belirten Başkan Atabay "1 adet Greyder, 1 adet mini ekskavatör, 1 adet yükleyici, 2 tane forklift ile 1 tane son modern parke makinesi alacağız. İller Bankası krediyle Devlet malzeme ofisinde bunlar alınacak. Sözleşme aşamasına geldik."dedi.

1020 parsel'in durumuyla ilgili de yöneltilen soruya yanıt veren Atabay "Orayla ilgili Büyükşehir belediyesinin iki yazısı mevcut; talep mal müdürlüğüne iletilmiş. Biri 2014 diğeri 2015 tarihinde; BŞB rekreasyon alanı olarak plan taslağı sunmuş ve müracaat etmiş ama onlarda veremeyiz diye cevap vermiş."diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atabay, Orman Projesine Açıklık Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement